11 måneder, 14 dage siden

En stor nyhed.

Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Det er ikke så tit, at jeg skriver de mere personlige opdateringer og har ikke brugt min dagbog herinde til det før. Men har brugt mine andre sociale medier til at dele denne ting og synes det er naturligt derfor, at gøre det samme herinde. Jeg synes fordi, at der er sket en meget stor ting i mit liv i de senere måneder og, at der også kommer til at ske store ting her indtil og efter sommeren og i de kommende år frem. At, så har jeg også på samme tid ventet lidt på at afsløre denne nyhed. Også fordi, at jeg har skullet vente en del tid på at det blev en realitet. Samt fordi, at det er har krævet en del arbejde, at komme dertil hvor jeg er kommet den dag i dag. Jeg kan give jer et så kort som muligt resumé her og håber i øvrigt at opslaget bliver modtaget godt.

Jeg havde tilbage i efteråret 2021 efter en periode med stress fået psykologhjælp. Dengang, brugte jeg meget tid på at læse Administrationsbachelorstudiet. Bagsiden af medaljen og at jeg havde presset mig selv for hårdt, begyndte dog at vise sig dengang i efteråret 2021 hvor jeg led af stress og der var også andre ting, som prægede min hverdag.

I dag har jeg det meget bedre. Jeg har indset, at jeg ikke kan arbejde eller studere på fuld tid og jeg er nødt til at studere på lidt nedsatte timer, fordi jeg satte min hjerne og mit mentale helbred på en del overarbejde i en meget lang periode da jeg har en diagnose. Så den lektie har jeg lært for nogle måneder siden og jeg er glad fordi jeg har lært den lektie, at kende.

Derfor, så har jeg siden december været i gang med en brobygnings-forløb på Aalborg Handelsskole på Center for Skoleoplæring, som er et sted hvor man kan være på brobygnings-forløb for at jeg kan finde ud af om kontoruddannelsen er den rette vej for mig, at gå. Det er også derfor den uddannelse, som jeg har valgt, at begynde med efter sommeren.

Jeg skal derfor begynde med resten af kontoruddannelsen i september og inden da, så skal jeg læse et par fag op som foregår fra slutningen af august til slutningen af september. Nu er jeg igang med mit brobygnings-forløb på handelsskolen indtil midten af i juni. Uddannelsen tager i alt to år fra når at jeg begynder læser fag op fra august-september og med hoveforløbet enten på handelsskolen eller i en virksomhed fra september og fremadrettet i de næste to år.

Jeg skal dermed enten være på handelsskolen og tage mit hovedforløb der og det varer i to år. Hvis jeg ikke får en kontorelev plads i en virksomhed lige med det samme efter sommeren og det skaber også en rigtig stor tryghed for mit vedkommende. Hvis det bliver en virksomhed jeg skal arbejde hos så tager uddannelsen også to år der for mit vedkommende og det er det som jeg arbejder på kommer til at ske sammen med et par gode og kvalificerede mennesker, som hjælper mig meget med det. Så nu ved jeg hvad, som jeg skal bruge de kommende to år på.

Jeg har generelt ikke har haft det lige så godt, som jeg har haft det i denne periode i lang tid. Hvis der er andre, som møder bump på vejen indimellem i deres liv, så husk på, at selvom tingene kan være svære, så er der altid en masse positive ting som venter på os og hvis vi bevarer en positiv tankegang. Så kan vi virkelig nå langt i vores egen udvikling og læring.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En stor nyhed. er publiceret 17/05-2023 21:55 af Jacob1993.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.