3 måneder, 9 dage siden

Beklager Mor

sulten
Sunstar31
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Hej Mor, - Jeg beklager, at jeg ikke fandt mig en der ville gå ved min side. Jeg ved du ønskede det. Du ved, at jeg nok skal være der for far, - og i dag har jeg købt kylling til os. Nu skal jeg bare ha sørget for, at min far kan blive hvor han er, - Jeg har ikke brug for noget. Du gav mig det jeg havde brug for, imens du levede. Det du ikke altid gav mig, tog jeg selv! - Jeg tog tit det kram selv, som jeg ønskede at give dig.. Daglig, og engang imellem flere gange.. i mere end 20 år. Jeg ved du holdt mig mig, og fortalte til din veninde, at jeg tit kom med mad osv og andet.. Du fortalte hende også om de gode hotdogs :) - Du fortalte hende, hvor du havde sagt at jeg ikke skulle komme.. da det regnede, og jeg ikke havde det så godt.. Men at jeg insisterede på at komme, bare for at se dig! Jeg er glad for, at jeg kunne give dig nogle momenter i livet.. Ligesom du gav mig så meget. Jeg er sikkert på, at alt for mange i den her verden, ikke forstår hvad der er vigtigt i livet. Du sagde jeg kunne være blevet så meget mere engang, - men du vidste også godt, at det ikke handler om penge for mig, - det gør det stadig ikke.

Beklager Mor, - der vil ikke være nogen til at se efter mig, som jeg så efter dig, og ser til min far. Det betyder ikke noget, - Når jeg forfalder verden går jeg som en ukendt. Jeg var der ikke.. Jeg vil være glemt, af alle dem jeg hjalp alligevel.. det gør mig ikke noget.. intet moment vare evigt..vi skal nyde dem imens vi har dem..Nothing lasts forever.

jeg svarede lige ham den religiøse igen :) han havde ikke rigtig noget at sige, som han kunne underbygge med noget som helst :) og når man starter med at være ligeså uvidende som jehovas vinder omkring hvad der er "big bang" "abiogenesis" og "evolution" - så viser det bare hans uvidenhed. Skulle jeg omsætte det han siger til bibelske termer, vill det være noget med.. Ahh, men siden en beskrivelse af Jesus sidste måltid, ikke viser hvordan moses skilte vandede, så tror jeg ikke på det.. Evolution har absolut INTET med opståelsen af liv.. Det beskriver kun havde der sker, når livet er der..og det videre udvikler sig. Livets opståen er "abiogenesis, hvilket er "LIV fra Ikke liv" - så hvor snot dum er man ikke, hvis man siger "at evolution, ikke forklare abiogenesis" - noget der lægger efter, forklare ikke det der lægger før... Som sagt, Jehovas lille røde bog, laver samme fejl... de samler alt i et, og det kan man ikke.. når det er 3 forskellige hovedpunkter.. med undergrupper.. men for ikke at forvirre alt for mig, så snakker jeg ikke om underpunkter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Beklager Mor er publiceret 25/01-2024 14:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.