dagbog nr 2 i dag....mine tal og navne

Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære dagbog og I andre der læser den,
Her er noget om mig og mine tal:

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor dine navne stammer fra, men numerologisk har det som sådan ikke nogen betydning. Den numerologiske betydning kommer længere nede i mit svar.
Jeg skal ikke bruge dit fødselstidspunkt til noget, da man inden for den numerologi, som jeg beskæftiger mig med, udelukkende bruger selve dagen, du er født på. Ikke måned og år, da dette ville give noget med 400 vibrationer i hvert menneske, og det kan ingen rumme som sådan.
Så selve dagen – altså din fødselsdag, kan fortælle dig noget om din grundenergi – det du er født med, og som ikke kan ændres, og så er det her kun i overskrifter. Du er født som en 5’er, hvilket man er, når man har fødselsdag den 5., 14. eller den 23. i en hvilken som helst måned i et hvilket som helst år.
Som 5’er hører man under planeten Merkur, og det er jo en noget urolig og omskiftende planet. Der skal hele tiden ske noget omkring jer, I vil ikke gå glip af noget, skal have det hele med, og det kan gøre jer noget rastløse i jeres fremtoning.
5'ere kan tale med alle. Det være sig Dronningen eller fru Jensen, for I er ligeglade med titler. Netop kommunikation kendetegner en 5'er person, og det gør jer også til fremragende journalister eller sælgere. Der er altid en masse mennesker omkring jer, men I skal passe på, når det går for hurtigt, og så er søvn det bedste middel. Vi andre kan vente 1-2 timer med vores søvn, når vi er trætte, men en 5'er skal helst sove med det samme. Det kan også bruges som en slags healing, når man nu ved, at det kan hjælpe.
Merkur's symbol er kviksølv, og derfor kan 5'ere virke noget forvirrende på os andre. I er akslen af alle tal fra 1-9 - lige i midten, og derfor siger man også, at 5'er-personer kan med alle, eller med ingen. I vil gerne have det hele med, men har for travlt og får derfor kun den halve historie.
5'ere kan have lidt svært ved at finde ud af, hvad de i virkeligheden tænker, og ikke mindst, hvad de virkelig ønsker i livet.
Jeres hurtige tankegang kan være en hjælp i visse situationer, men mange gange kan I være for hurtige til at tage nye mennesker og ting ind i jeres liv, uden at tænke sig fornuftigt om inden. Det kan godt gå hen og give problemer og nederlag hen ad vejen. Man kan f.eks. kaste sig ud i nye eventyr, men der ligger dog også en vis styrke hos 5'ere til hurtigt at glemme og komme videre. Jeres evne til at glemme det triste er enorm.
For det meste kan I derfor virke en kende for overfladiske på jeres omgivelser, og i jeres iver for at leve livet, kan I gå hen og glemme nogle af de mere spirituelle værdier, som derfor kan gå hen og blive lidt af noget pjat for jer. I vil helst kunne se og mærke tingene.
På en eller anden måde, så stræber 5'ere efter at blive noget i livet. Gerne noget med penge og position, men alligevel betyder det i den sidste ende ikke rigtig noget for jer alligevel - det skal bare helst være der. I kan være meget gavmilde for dem I holder af, ligesom I gerne giver til foreninger o. lign. I kan vinde mange beundrere for jeres gavmildhed, og er der noget en 5'er kan lide, så er det at være midtpunktet.
Skulle man sige, der var en opgave i livet for en 5'er, ville det være at åbne for den spirituelle side, åbne sig mere følelsesmæssigt, og så endelig at tage tingene lidt mere roligt
Det var sådan lidt, hvad der er at sige om den.



Og nu som lovet til dine navne. Energien i dit fornavn er rigtig god, både isoleret set og til dig.
I de gamle skrifter står der, at det er en engel på hver skulder, der giver hjælp og beskyttelse oppefra. Held i kærlighed og penge, da man altid vil få det, man har brug for.
Mellemnavnet er ”udødelighedens tal”. Ingen er udødelige, men har man den energi med sig, huskes man som regel længe, men for hvad afgøres jo af resten af numeroskopet, og hvordan livet leves i almindelighed.
Energien i efternavnet er desværre ikke en af de mest heldige, hverken for dig eller andre. Den fortæller om ”sår på sjælen”, at vi er bange inden i – bange for at knytte os, hvorfor vi kan blive lidt ”overfladiske” i vores forhold til andre gennem tiden, samt til mange af livets forhold, så som at miste, det man bygger op, dem man holder af – i utide. Der er ikke rigtig nogen, der kan have glæde af denne energi, og man bør under ingen omstændigheder bagatellisere dens betydning. Den beskyttende engel, der ligger i dit fornavn, kan selvfølgelig afhjælpe lidt på det hele, men på et tidspunkt kan den evt. komme på lidt af et ”overarbejde”, hvis man kan sige det sådan.
I dit numeroskop som helhed, ligger der også energier, som følelser af at måtte starte forfra, men også nytænkning og mod til at turde. En egentlig dybere tolkning, synes jeg ikke lige dette forum tillader, ligesom der ikke er grund til at uddybe alt, hvad de energier kan sætte sig om, når du ikke er ældre. Noget kan du måske allerede nikke genkendende til, men andet måske slet ikke er noget du har mærket endnu.
Vi har nemlig ikke mærket skæbneplaneten ”saturn” fra alle dens sider, før vi når omkring 30-års alderen, men igen – så er det individuelt.
Hvis du mener, at du kan genkende noget af det lidt, jeg har skrevet om dine navne-energier, så kunne jeg da godt anbefale dig at få dine navne i harmoni. Jeg ville personlig klart anbefale dig at få ændret dit efternavn, for da der INTET godt er at sige om den, så kan jeg ikke have på min kappe at give den ud. Beslutter du dig for en ændring – det kunne være, at f.eks. din mors døbenavn har en bedre energi til lige dig, kan man til gengæld heller ikke lige love, at du kan beholde Winnie som fornavn, men alt det kræver flere udregninger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dagbog nr 2 i dag....mine tal og navne er publiceret 11/07-2004 18:10 af Winnie Leth Buch (Miss-Leth).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.