16 år siden

Jeg vil jo have ham!?

Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
5 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Plan B
Dus
4 år siden
Den gamle gartner
Peter
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Surkål
Vina Frank (...
1 år, 5 måneder siden
Juleferie :)
Michala Esch...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
6 år siden
Jeg kyssede ham i dag!

Jeg forstår det ikke, jeg kan ikke mærke mine følelser for ham. Jeg ved ikke om jeg vil have ham eller om jeg ikke vil?! Jeg vil have noget af ham. Den vilde, sjove og frække del af ham, men den følsomme og nervøse del den vil jeg ikke have!

Jeg spiller med hans følelser, det er synd for ham. Jeg har spillet med dem i to år - det er bare så svært at lade være! Jeg vil jo have ham, hans krop, men ikke al besværet med en kæreste.

Hver gang vi har været sammen er han bare blevet så ivrig, jeg er stadigvæk bange for at binde mig og mine følelser er on - off for ham hele tiden.

Jeg elsker at mærke ham, røre ved ham. Smile til ham. Han er en af de eneste fyre jeg kan se i øjnene når jeg er sammen med ham. Jeg kigge langt ind i hans øjne og få et sug i maven af tilfredstilelse. Han er alt hvad jeg vil have! Desværre også en hel del mere. Han er et menneske, han kan blive sur og vred, han kan være syg og grim og han kan blive ulykkelig. Hvis han kun havde den sjove og frække del af sig selv, ville jeg tage ham, men ikke nu.
Jeg elsker at spille ham. Han er som et stykke legetøj, man kan have det sjovt med og rydde væk. Men jeg sårer ham når jeg leger med ham.

Han er skyld i en evig gåde. Kan jeg binde mig til ham? NEJ! Jeg vil ikke tale om følelser og holde i hånden jeg vil bare have hed sex, men det er ikke det han vil. Han vil have mig, hele mig, alle mine følelser og mine tanker, han vil holde om mig og hviske blidt i mit øre, men jeg kan ikke.
Jeg kan ikke binde mig til en fyr på den måde mere, jeg sårer dem bare. Ødelægger dem. Jeg ødelægger ham, han kigger på mig med forvirrede øjne, hvorfor går du?

Hvorfor går jeg?

Hvad flygter jeg fra??

Jeg tager ikke sammen med de andre i dag jeg bliver hjemme. Jeg kan ikke se ham mere i øjnene i dag. Jeg har lyst til ham, men jeg skal ikke være sammen med ham!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg vil jo have ham!? er publiceret 03/03-2005 18:15 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.