17 år siden

den perfekte aften

Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
5 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
6 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Føler mig en lille smule forelsket. Fik besøg af ham fra skiferien. Det var bare en helt perfekt aften. Den startede ellers ikke så godt. Vi havde aftalt, at han skulle komme klokken 20, men klokken 21 var han stadig ikke kommet, han havde ikke svaret på mine sms'er og tog ik sin telefon...Så jeg syntes det hele var lidt underligt. Men så ca kl. 21 dukkede han op. Det viste sig så, at han var faret fuldstændig vild og havde kørt alle mulige underlige steder hen, inden han endelig fandt hjem til mig. Og hans mobil virkede ikke, så han kunne ikke svare tilbage. Jeg elsker gode undskyldninger :)
Så han var hurtigt tilgivet... Drak en øl hjemme hos mig inden vi tog ind til en veninde som holdte forfest. Vi var kun seks mennesker, men det var superhyggeligt. Spillede en masse ølspil og han prøvede at lære os at spille poker. Gik ikke helt godt. Jeg kan simpelthen ikke lære nye spil, når jeg er fuld. Reglerne sætter sig bare ikke fast...
Nå men så tog vi i byen. Var sammen med ham hele tiden. Vi var ude at danse et par gange og kyssede også lidt :) Min mor hentede os ved fire-tiden og nåede lige at dele en pizzaslice inden...
Vi lå og snakkede i halvanden time efter vi var kommet hjem til mig. Og bagefter kyssede vi nok en lille smule mere...og faldt så i søvn med hans arme omkring mig..der er ikke noget så dejligt som at sove i ske med nogen...vil faktisk påstå, at det slår alt andet....desværre skulle han spille kamp i dag og måtte køre tidligt.
Jeg ved ikke engang om det bliver til mere. Han er pissesød og lækker, men ikke helt til at blive klog på. Jeg forventer ingenting, vil bare tage tingene som de kommer.

Og nu er det påskeferie! Det er så skønt så skønt... Skal bare slappe fuldstændig af indtil torsdag, hvor jeg så skal til norge med en veninde og besøge to af vores venner fra interrail. Glæder mig til at se dem igen.
Ellers ingen planer for ferien. Tror jeg vil sove lidt nu. Fik højst to timers søvn i nat...
snakkes...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget den perfekte aften er publiceret 19/03-2005 12:04 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.