Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 27 dage siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 4 måneder siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
så gik der endnu en uge.. fik sunget sang for hele skolen.. lærene syntes i hvert fald det var sjovt.. ved ikk hvor mange der egentlig fattede hvad det gik ud på..

Vi havde også forældre samtaler i onsdags.. jeg havde regnet med at få nogle ok samtaler.. vi har en samtale på 10 minutter med hver lærer vi har.. da vi så kom til min idrætslærer Richie, den engelske elite faldskærms trop som var med i falklandskrigen, og har slået over 50 mennesker ihjel, og som så besluttede sig for at blive idrætslærer på en efterskole, blev jeg overrasket. Han roste mig simpelthen helt til helvede, fik dårlig samvitighed af at blive rost så meget.. Han sagde folk så op til mig fordi jeg altid forsøgte det jeg fik besked, og hvor meget han respekterede mig for min insats i idræt - selvom jeg er en af de store elever på skolen, og en af de eneste på idrætslinien, var jeg en af dem som løb bedst osv. osv. osv.
- det var fanme en fed oplevelse.

Jeg respekterer virkelig også min idrætslærer Richie, han har fanme haft et hårdt liv.. ud over at have set det meste af sin deling dø i krig, og selv have dræbt er han også blevet slået ned flere gange pga. sin tyrkiske baggrund i England.
Desuden har han haft kræft i lungerne 2 gange, den første var der 22 ondartede svulster i lungerne, og lægen gav ham mindre end 4 måneder at leve i.. men han kæmpede og kæmpede, løbetrænede for at styrke immunforsvaret og brugte alternative midler og til sidst forsvandt kræften.
Nu fik han det konstateret igen for 2 uger siden - 3 svulster i lungerne, ondartede.
Han gik hjem torsdag fra arbejde, blev opereret, og kom igen mandag.. men som han selv sagde "Jeg har givet mig selv lov til at lade vær med at løbe i en uge" - det er fanme sejt gået.. det har jeg virkelig respekt for.. at en person kan gå så meget frygteligt igennem og stadig kunne spøge med det, og have sådan en livsstyrke er sgu fantastisk!

I fredags fik jeg set triple X 2, en ok slålfilm.. vel 2005's svar på rambo..
Lørdag aften var jeg ude hos Simon, hans far holdte julefrokost for arbejdet så der var sgu mange stive mennesker.. vi sad 6 gutter og hyggede inde på hans "værelse" (det er nu nærmere en slags lejlighed, han har eget køkken, badeværelse, og stue) med et slag fifa 2005 :).

I næste uge er der "jul på slottet" hvilket betyder jeg ikke kommer hjem i næste weekend fordi jeg skal blive på skolen. - så der går lidt tid før jeg har tid til at skrive igen..

Lillebror har det godt, alt for godt, lægerne har kommet til at give ham en overdosis af hans lykkepiller.. men det nu meget dejligt at se ham så glad.. som om han havde røget fjolletobak eller været på snitten.. Han har spillet bordtennis med min far, og snakker nu også med ham.. men han snakker stadig ikke med mig eller min søster.

Ses

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jul på slottet er publiceret 27/11-2005 03:15 af Kenn K. Christiansen (Tyreal).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.