Julefrokost-årets første

Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 23 dage siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
8 øl- Ja det må være det? Eller hvad, delte jeg ikke også en med M? Jo det gjorde vi vist midt i al den caroke... Ja, lille mig op og synge som den første, til dagens julefrokost sammen med pigerne fra klassen. HURRAAAA lige hvad jeg trængte til, der mens jeg var godt ædru! - hvilket jeg faktisk stadig er. Det er forbandet. Er træt af at slæbe en hel bærepose af slots-guldråber med, når jeg ska afsted. Jeg er træt af at jeg ikke sidder og småfniser i hjørnet af ingenting, efter et par øl. JO det ER sjovt at vinde ølspil, sjovt at drikke de største drenge under, men for dølan... Nogle gange vil jeg også gerné bare....
Har lyst til at drikke en øl mere, eller 2, bare så jeg sover godt i nat.
Så jeg glemmer de tanker jeg havde på vejen hjem i bilen... Kan ikke fortælle om dem nu, måske gør jeg det senere, men ligenu er det for tæt på. For... ja det er bare,...?
Hmmm vægten...? Gad vide hvad jeg vejer. For jeg spiser... Ikke sundt, overhovedet ikke sundt, og det kan jeg da godt få liiiiidt (meget) dårlig samvittighed over. Men det er også fordi jeg er vokset op i den her familie hvor man skal gøre 'som der står i bogen' den uskrevne kostbog.
-Økologisk. Ikke homogeniseret. Frugt og grønt. 6 om dagen. (næsten) ALDRIG sodavand osv. Slik? Jo der bliver spist meget af det, men hver eneste gang sidder vi og siger at det er usundt... Og der er gulerødder og agurker på bordet samtid med.
YES YES YES... Har lige været på vægten. xx.x..... Det er 200gram over det jeg har bestemt min normal vægt skal være. Eller den må gerne være mere, - men det skal være muskler så (og det er det ikke idag..) Men når jeg vågner i morgen er den normal. Helt normal. Jeg forbrænder om natten og jeg har spist hele aftenen...
Jeg føler mig super smuk. Er super smuk... Selv St kæreste kunne huske mig fra sidste julefrokost... WAUW... Det sagde han til mig. Da vi sad og snakkede om at mig M og St også var de sidste der sad tilbage sidste år... Altid de sidste. De første der kommer, de sidste der går.. Self var St der! Det var jo hendes julefrokost, men det er os... Os tre der sidder der. Der er de sidste på dansegulvet, de sidste der kommer hjem fra byen, de sidste der stopper med at snakke. Idag, - det var egentligt skod.. Sådan hvis man skal tænke "Vi skal have en fest med gang i den, super mange stive mennekser, alle skal se dobbelt og danse rundt på bordene og skråle THIS SIDE UP TURN AROUND(Jon-popstar)" agtig fest... Men det var hyggeligt. Meget. Bare os tøser, en håndfuld bajere, en masse sladder og noget pakkeleg... JEG vandt de gode gaver... Held i spil, uheld i kærlighed???
Næææe jeg syns sgu det går meget godt det hele. Smiler. Er et meget glad menneske. Men jeg skal virkeligt til at tænke over det som gik op for mig i bilen. Det skal jeg... Jeg skulle have skrevet de store ord ned derude, (ØH NEJ; DIN HÅND KAN IKKE FØLGE MED DIN HJERNE. DEN KAN IKKE FØLGE MED FARTSTRIBERNE PÅ VEJEN) nu runger de bare i mit hoved. Lydløs rungen der har sat sig i hele min krop.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julefrokost-årets første er publiceret 27/11-2005 01:13 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.