Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Høj sol over snemasserne ej hvor er det bare smukt, jeg har været tidligt oppe på min fridag kørte Karen på job ååå har skovlet sne.

I går var min eneste arbejdsdag mellem jul og nytår, efter job var der juletræsfest i fagforeningen, hold da op mine børn er hvis bare for gamle til det pjat de gider ikke børnelegene og dansen omkring juletræ sååå det var hvis mest mig der deltog)). men fik da snakket med enkelte kolegaer selv om jeg godt kan se der kommer et helt nyt hold elektrikere med små børn jeg ikke kender ååå ja i mit arbejdsliv på limfjordsbroen har jeg jo ikke stor kontaktflade med byggepladserne åå andre mennesker i det hele taget.

Turen gennem det snedækkede danmark var meget anstrengene, man slapper ikke helt af i sådan et føre ååå når bilen laver hjulspin i 5 gear er der absolut usædvanligt glat.

Julefrokost pakkespil ved min mor onsdag hyggeligt ååå mine søskende nød Onsdagsgaven (da vi ikke er på julegave med hinanden) et billede af vores forældre. efter julefroksosten satte jeg Karen på toget til Vejle så vi begge kunne komme på job i henhvis Aalborg og Vejle torsdag.

I mit sommerhus ville fjernbetjeningen til fjernsynet bare ingenting forsøgte alt muligt skiftede batterier, tænkte det nok ikke kunne klare de kun 5 grader der var da jeg kom. tændte bare på tvet i stedet for mens varmen bredte sig fra brændeovnen ååå jeg desperat trykkede på fjernbetjeningen hov NU skruer den ned for lyden når jeg trykker på "1" det var lige før jeg skilte fjernbetjeningen af da jeg så en fjernbetjening mere som lå på spisebordet. AHA fjernbetjeningen fra soveværelset var fuglt med dynerne ind i stuen uden at give mig besked))
Dumme nymodens teknik...

ÅÅ i år er der mulighed for SMS forkortelse af "Skrive Med Sne" hvilket en Løbepigen gjorde for mig for 5 år siden da jeg så gik tur med hunden stod der.

NYT ÅR NYE MULIGHEDER.

Kan i have det godt alle sammen håber jeres nye år bliver præcis som i ønsker det.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fjern operation er publiceret 30/12-2005 10:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.