17 år siden

Hjem kære hjem...

Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvordan kan det være at jeg altid ender med at blive vindues kigger uden selv at ville det?
Her den ene dag står jeg ude i køkkenet og laver mad, okay kl. var godt nok 23 et eller andet og dem overfor på den anden side holdte fest.
De havde ikke persinerne nede (skal lige tilføje at jeg bor på fjerde) og jeg kunne se direkte ind i deres lejlighed, havde ikke lagt mærke til den før, netop fordi persinnerne altid plejede at være nede... Det viser sig at det er et par unge piger og drenge der åbentbart spiller strippoker, de havde intet tøj på og smed med nogle kort så det går jeg udfra!
Lige pludselig mens jeg helt fredeligt og næsten uden at kigge (ret meget) ryger den ene pige op i vinduet med en fyr på sig og ja - fy fy - de begynder at humpe?! Midt i en fest (damn oz, kender vist de forkerte mennesker) sådan gang i dem!
Laver min mad færdig og går ind i stuen - okay hallo er det nøgendag? - hvis man har set friends ved man os at der er en fed nøgen mand med, jo sådan en har jeg også, min har bare en lædervest på og er meget gammel!
Han læner sig altid ud af vinduet i dette outfit og jeg kan ikke lade være med at spekulere på hvad for slags bukser manden mon har på og hvad han egentlig kigger efter!? ...ruller mine persinner ned...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjem kære hjem... er publiceret 04/10-2006 22:36 af Drinkup.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.