17 år siden

Sikken dejlig dag vi har i dag

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
2 år siden
Sikken dejlig dag vi har i dag.. :)
Hvor er det dog skønt at vågne op halvsur og bekymret, og så indse at det er fredag, og ikke bare en hvilken som helst fredag, men men men 1. december!
Min dag blev lige vendt 180 grader, og det er altså bare super skønt.

Weekenden byder ikke ligefrem på de helt store fester, men på julehygge med familien. Vi skal på juleindkøb, drikke varm kakao, sende julekort, pynte op og hører julemusik, og mon ikke der også bliver plads til et lille afsnit af Jesus & Josefine.

Ups! Mit kalenderlys er næsten brændt ned til den anden, jeg må hellere lige slukke det!

Jeg er blevet i bedre humør de sidste tre dage, jeg tror lidt, at jeg er blevet afklaret med, hvad mine problemer har været, så nu kan jeg bedre bearbejde dem.

Jeg skal se at komme videre. Jeg har hørt, at min ene veninde er droppet ud af 2.g, så jeg overvejer at kontakte hende og begynde i motionscenter med hende. Hvis hele min højskoleplan bliver til noget, så jeg kommer til at dyrke vildt meget motion det næste halve år, og jeg kunne godt bruge lidt genoptræning efter nogle meget stillesidende måneder i USA!

Ellers tror jeg, at jeg vil søge job i McDonald. Jeg er meget forskellig fra alle andre på det punkt. Jeg kunne rent faktisk godt forestille mig at arbejde på McD, for jeg tror, at det giver mig rigtig god arbejdserfaring at arbejde et så stresset sted.

Jeg har læst på deres hjemmeside, at de søger medarbejdere rigtig mange steder, og man får skam 62 komma noget i timen. Den McD jeg helst vil arbejde på er klart Hovedbanegården, der er tryk på hele dagen, og det er ikke den typisk børne McDonalds restaurante, hvor der er børnearrangementer og fødselsdage - det kan jog godt leve uden!

Jeg må hellere smutte i bad og gøre mig klar til vi skal på juleindkøb. Jeg aner ikke, hvad jeg skal ønske mig i år, jo et højskoleophold og en masse togbilletter, men det er jo for dyre ting...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikken dejlig dag vi har i dag er publiceret 01/12-2006 11:03 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.