17 år siden

Kap. 2: 25.000 Kærester

Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Her er så 2. kap. har i glædet Jer?


NÆSTE SKRIDT:
Jeg kan ikke bare sætte mig op i baren, og vente på "Julie" kommer, eller kan jeg?. Hmm...Jeg må ud at vise, at jeg er "Romeo" og byde op til dans, eller give en drink. Ha Ha Glemte et øjeblik det her cyberspace.

Næste skridt for mig er søgning af profiler. Der er alt andet lige, 505.844 profil at vælge imellem, hvis jeg var kvægopdrætter, ville jeg sige, at det her dating på nettet er et kødmarked.


DET ER ET KØDMARKED:
Med kødmarked mener jeg det både positivt og negativt, negativt fordi det nemt kan blive for overfladisk, man vælger folk fra pga. små "fejl", fordi udbuddet er så stort, udbuddet er dog også en positiv ting. Udbuddet er kæmpe stort, men hvor mange potentielle kæreste emne vil der reelt være ud af de 505.844 profil, der passer lige til mig? Med lidt hovedregning og erfaring, regner jeg med at ca. 80% er mænd eller fakeprofiler.


ER VI MÆND DÅRLIGE TIL AT SCORE?
Mænd er af en eller anden årsag altid overrepræsenteret på dating sites. Måske fordi vi mænd er så "gode" til computer, eller bare nogle fjolser til at finde en kæreste in real life. Kvinder er heldige på det punkter, for det meste er det mændene, der skal komme til dem. De behøver bare at tage lidt udfordrende tøj, og være lidt udadvendte, så sker der noget! Kønsrollemønsteret er heldigvis også ved at ændre sig på det punkt, vi er ikke længere bare nogle riddere, der skal redde jomfruerne fra fare. De kan godt selv nu, altså tage initiativ altså.


25.000 KÆRESTER *LOL*:
Der ca. 20% tilbage efter mændene er trukket fra, minus kvinder udenfor min landsdel, aldersklasse, in-aktive profiler, profiler der ikke søger kæreste og lign. Så er der måske 3-5%, som jeg kan søge på, hvilket ikke er helt dårligt, det er ca. 25.000 kærester eller profil tilbage, der passer til mig *LOL*.

25.000 er stadig mange potentielle kærester. Jeg vælger at indsnævre det mere ved at fravælge kvinder med børn, synes ikke jeg er parat til at være papfar, vil have min egen børn, kan blive ret kompliceret forhold, som papfar. Desuden, kvinder over en vis højde, synes ikke det passer så godt, hvis min kommende partner er meget højere end mig, jeg er desværre ikke så høj selv. Har haft en kæreste der var en del højere end mig, kan godt se lidt dumt ud, især hvis hun har høje sko på. Jeg vælger også profil, der er aktive indefor 3 døgn, hvilket viser mig, de er aktive, og dermed forhåbentlig seriøse. Tilsidst vælger jeg at afgrænse alderen til 24-34 år, hvilket synes jeg passer okay til mig.


POTENTIELLE KÆRESTE EMNER:
Efter min afgræsning af "kødmarkedet" er der: "201 profiler der passede på din søgning". Ikke dårligt tænker jeg straks...nu skal jeg bare i gang med at læse profiler og kontakte potentielle kærester.


Glæd Jer til - Kap. 3: Jagten er begyndt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kap. 2: 25.000 Kærester er publiceret 17/12-2006 21:59 af Romeo Must Die.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.