17 år siden

Kap. 3: Jagten er begyndt!

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
PROFIL HVAD ER DET?
Hmm...hvad er egentlig en profil? Når jeg tænker på profil, tænker jeg på Strengt Fortroligt (Som jeg er stor fan af), hvor de i FBI tegner profiler af seriemordere, dvs. gerningsmands- og psykologiskprofil.

I dating sammenhæng tror jeg der menes:

Beskrivelse
Karakteristik
Skildring
Fremtrædende personlighed

De her begreber har jeg ikke selv siddet og digtet, de er fra en danske ordbog.

Godt så!

Nu ved jeg, og alle Jer andre hvad en profil er.


JEG ER MEGET HURTIG:
Med mit gaming udstyr burde jeg komme hurtigere ind i profiler, og få ramt på min "Julie". Jeg har en logitec, 2000 DPI mouse, 2 MS skærm og et gaming keyboard. Jeg burde være hurtigere end alle andre, og et skridt foran alle andre. Ha Ha I dating/kærlighedens verden er jeg dog godt klar over, at det ikke er hurtigheden det kommer an på, men kemien, fælles værdier og mange andre ting, jeg vil komme ind på i andre kapitler.


SØGNING AF PROFILER:
Jeg trykker på venstremuseknap for at komme ind i første profil, efter min tidligere nøje udvalgte søgning. Er det virkelig her hun "gemmer" sig?

Første indtryk som mit øje fanger er et billede, det er billedet af en rigtig køn, rødhåret pige med halvlangt krøllet hår, og blå øjne i en hvide bluse. Billedet er placeret smart i venstre side, tror det er, der vi kigger først, i hvert fald ifølge teorien om "det gyldne snit". Hmm...tænker jeg, hvorfor har hun ikke allerede en kæreste?


KOLDE PROFIL DATA:
Efter min lille refleksion kigger jeg videre på hendes profil. Der er en masse kolde data, jeg kalder dem kolde, fordi det er en masse informationer udfyldt udfra nogle rubrikker.

Jeg er jo en ret klog mand *s*. Ifølge Howard Gardner´s teori om de "mange intilligenser" er jeg hovedesaglig "matematisk intilligent", dvs. jeg tænker ret logisk, hvilket beviser meget godt, hvorfor jeg er GOD til at spille skak. Nogle der vil udfordre mig? :o)
Med det her vil jeg sige, at jeg straks begynder at undre mig eller tjekke. Synes det er flere ting, der ikke rigtig passer. Klogskab bliver målt i IQ, som mest er matematisk, derfor kan jeg godt kalde mig en klog mand :o)


JEG UNDRE MIG:
Tage nu hende pige, jeg lige har søgt på, jeg undre mig over, første om:

Billedet: stemmer overens med den angivne alderen, vægt osv. Synes jeg ikke det gør, hun ligner en på 20-24 år, men har angive alderen til 34. Normalt er jeg god til aldersbestemme personer, da jeg er ved at tage en uddannelse der har med mennesker at gøre. Har fået ros mange gange for mine iattagelsesevner. Anway, måske et gammelt billede, hvorfor ligge et gammelt billede ind. Giver et forkert billede af en i nuet.

Børn: Hun har ikke angivet om hun har børn? Hun kan simpelthen ikke huske det? Ha Ha Det vel kun os mænd, der kan skrive sådan *LOL*. Ved godt jeg er lidt ond nu, men ret sjovt.

Uddannelse: Hun har heller ikke angivet hendes uddannelse? Har hun også glemt den? Hvis hun ingen har, kunne hun angive ingen.

Politik: Hun har angivet en alder på 34 år, men ved politik "svæver et sted i midten". Ved godt alle ikke interesser sig for politik, men hun har åbenbart ikke et fast standpunkt i en alder af 34, hvis det var mig, ville jeg angive, hvad jeg stemte sidste gang. Måske behøver man slet ikke at stemme, når man ikke huske, om man har børn?

Profil tekst: Hendes profil er ret sjov: "Søger kæreste og helst inden jul så jeg kan nå og få gaver - Ha ha lyder jeg desperat??? Nå, men efter nytår er da også ok eller hvornår det nu bliver..."


KONKLUSION:
Man behøver åbenbart ikke at have en ret lang og seriøs profil tekst, når man er 34 år gammel, ligner en på 20, og har glemt om man har børn *LOL*. Det er slet ikke for at hænge nogle hende ud, eller nogle andre. Ved godt det generalt ikke er sådan. Synes bare det er ret sjovt. Vil i det kommende kapitel skriver flere ting, jeg undre mig over, og hvad jeg der gør, at jeg skriver til en profil.


Glæd jer til - Kap. 3 Jagten forsætter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kap. 3: Jagten er begyndt! er publiceret 18/12-2006 22:35 af Romeo Must Die.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.