Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg lader th være. Han han skrive engang når han har lyst, når han har tid til det. Når han er der 100%. Det hele skal ikke være en omgang lort, og lidt plads plejer at hjælpe for både mig og ham.
Plads, hvad fanden snakker jeg om? Vi ses to gange i ugen. Vi ringer aldrig sammen. Men så skriver jeg, søde godnatbeskeder, og vi taler om vind og vejr i løbet af dagen og i løbet af i morgen. Kunne gemme de sammme beskeder som standard og bruge dem. Jeg kunnne sige det samme når vi mødes på stationen for at komme hjem til en af os. Det er fint. Det er rutiner. Men plads bliver rart. Selvfølgelig snakker vi om nye ting, klart, der er hele tiden noget, men det var rart ikke at skrive til ham i nat kl 6.15 da jeg kom bacardi hjem fra byen. Selv om jeg havde lyst, men tækte bare at det kunne være lige meget, at jeg lige så godt kunne sove bare.
Vi lukkede det ene diskotek og det andet og så tog vi hjem. Det blev vi jo nødt til. Var også ved at være smadret i fødderne på grund af mine røvhøje stilleter. Mine fødder er ødelagt i dag, kan jeg da lige se. Kun lige et par steder hvor skinet er røget af. Damn.

Fortalte Be om line. Det hjalp på det hele, det er rart at få det sagt til en der kender mig og kender th. Aldrig om han ville gøre det. Jeg ved det godt, han må bare heller ikk forelske sig i hende. Han skal blive hos mig.
"Hvorfor skulle jeg ikke være ægte kærlighed værd" ?

Der er ikke noget bedre end når vi ligger i sengen, og jeg tager hans arm og fører den rundt om bag mit hoved og at jeg så ligger der i krogen. Mellem hans arm, på hans bryst. Jeg kunne ligge der i flere årtier.

Av det gør da faktisk ondt i den fød, forsatan man kan jo næsten se helt ind til kødet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Plads er publiceret 13/01-2007 12:25 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.