17 år siden

Sex, sprut og smøger - det ramler sgu!

Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 dag, 19 timer siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Det var sgu lige godt utroligt!
Bliver ved med at vade rundt i de samme emner herinde. Drenge (Jonathan), og.. jaa.. det var det.
Det skal ændre sig - med en enkelt afsluttende kommentar:
"Jeg ved ikke, hvad der foregår med ham". Har man læst tidligere dagbogstekster, kan man jo så grine af mig og sige, at det har man da vist i lang tid.. Det er vist fair nok.
Og med ham som droppet emne kan jeg fortsætte; så det gør jeg!
Stuff og Peter er i Australien, men på trods af det, har Camillas og min "gå-i-byen-holdning" udviklet sig direkte aggressivt. Yay - så er vi SÅ meget i form, når de endelig beslutter sig for at vende hjem (starten af maj, forhåbentlig).. Vi har fået et stamværtshus.. Den Hvide Hest - SÅ fedt sted. Og vi kender nu både krofatter- og mutter så godt, at vi må gå ind bag baren og skifte musik.. Det er utroligt så accepteret man bliver ved at købe blå thor, drikke af flasken og bestille Jack Daniel's on the rocks..
På drengefronten er der kaos - som altid - og det er ved at være lidt hårdt. Sg. ødelægger mig, langsomt men sikkert. Var jo som bekendt sammen med ham før jul, og det gentog sig for 1½ uge siden... Det er jo bare perfekt.. mig og ham.. Venner. Men ikke mere. Og det ved vi begge to godt. "Friends with benefits" ville heller ikke skade, men lige for tiden kan vi sgu ikke engang helt finde ud af at være venner.. Det er nu egentlig mest hans skyld, jeg har forsøgt, men det er sgu også kompliceret.. Han har jo en kæreste.. som han bor ved. Åh ååh..
Glæder mig til Peter kommer hjem - føler ikke noget for ham mere, savner ham bare som (gå-i-byen)-ven, og ved at sætte ham op på en piedestal kan jeg også undgå at kaste mig hovedkuls ud i noget åndssvagt med.. skal vi sige Sg.? Og Jonathan? (så blev han alligevel nævnt igen..)
Var i London med klassen - KÆFT det var fedt. Utroligt som billedet af klassen har ændret sig, til det bedre.. Til det fantastiske. Gider ikke gym mere, altså SLET ikke mere, men jeg ved jo, at jeg skal, så det er der ikke noget at gøre ved. Så er det bare et forbandet held, at jeg nu er begyndt at kunne glæde mig til at se folkene..!!
Lektier.. Hold da fast, der er mange.. I alting. Afslutter 6 fag i år; SEKS!!! F*** det er hårdt for tiden.. og jeg mangler virkelig motivation... æv.. Apropos manglende motivation, så har jeg SÅ meget brug for en grund til at stoppe med at ryge.. En god grund - og det skal ikke være pga. mig, for lige for tiden er jeg sgu pisseligeglad med, hvad jeg gør ved min krop - kan slet ikke tage tanken om livet uden alkohol og smøger.. Kald mig eskapist.. Jeg ved det, men jeg har accepteret det.
Jeg har tænkt over det, og jeg har ikke engang LYST til at stoppe med at ryge.. Det eneste, der kunne få mig til at stoppe, var, hvis jeg fik en ikkeryger kæreste, der bad mig stoppe, eller hvis jeg blev gravid.. Håber SÅ meget på den med kæresten.. Det andet sted har jeg været, og det kan jeg ikke bære.
Dumdidum.. hvad fanden mangler jeg at skrive?!!...
Burde skrive noget mere herinde.. det er jo mega-godt at få styr på sine tanker.. Men hold kæft hvor har jeg travlt.. Sådan er det vel bare at være den 2.G'er der har flest timer.. (ja, DEN - JEG har flest timer på hele gym.. - Æv?!!)Tror jeg vist nok!
Nå, stay dirty!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sex, sprut og smøger - det ramler sgu! er publiceret 15/04-2007 20:05 af Hirsch.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.