16 år siden

stik indeni

Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
idag var der noget i radioen om sammen bragte familier og deres problemer åååå hold da op da de snakkede om dårlig samvittighed over for sine egne børn man er mindre sammen med end ens kærestes, puuu da mærkede jeg straks et meget hårdt stik indeni mig. jeg kan hvis ikke bruge det til noget jeg må tror på at mine børn har mig det de har lyst til åååå de siger til hvis noget går dem på.

Men dybt inde i mig er der sådan en lille kniv der stikker hele tiden ååå gør ondt ved det mindste rørre eller snak om emnet...

Jeg skal altså se om jeg kan få overbevist mig selv om mine valg er gode nok uden jeg holder mine børn i hånden hele tiden...

Jeg synes også det er svært med mine børn levende ved deres mor, at få styr på hvem af dem der vil med til 2x50års fødselsdag ved min søster og svoger her d 8 september... men nu har jeg hvis langt om længe fået styr på det åååå snakket med mine søskende hele aftenen... hyggeligt)))

I næste uge må jeg hvis se om jeg kan få styr på min mors pengesager, hun roder rundt ved ikke hvor mange hun har og hvordan de er anbragt... Hun har helt sikkert nok, men hun bruger meget energi på at gennemskue de forandringer vi lavede i januar da hun flyttede fra gård til lejlighed.

Ellers er dagen gået med at save træ blev også påkørt bagfra heldigvis havde jeg traileren på åååå der er slet ikke noget at se hverken på min eller den unge mor der rullede på mens vi begge holdt for rødt, mon ikke hun gav barnet sutten der sad bagi åååå glemte at holde bremsen. synd at hun var blevet så forviret.

Ellers er der ved at være kamp kasserede paller til at varme op i vinter der er forsvundet meget i tulips dynge her i weekenden, men mon ikke jeg får de 3 læs jeg mangler i at kunne sidde her uden at fryse))))

I må godt få lidt varme af mig i aften har hvis forsøgt at rydde op (brænde) for meget af alt det savsmuld der bare ligger i garagen.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stik indeni er publiceret 20/08-2007 22:18 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.