14 år siden

Orv, jeg skal flytte hjemmefra!

Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 6 måneder siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
9 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 2 dage siden
At skrive ...
Bjørn Langki...
1 måned, 21 dage siden
NU sker der endelig noget! Har brugt hele ugen på at snakke med kommune,boligselskaber,socialpsykiatrien, værested osv osv osv... Det hænger mig efterhånden laaangt ud af halsen, men er nok nødvendig når nu jeg gerne vil videre med mit liv.

Har sagt ja til det værelse i Jyderup.
Det er et akutværelse, tilknyttet et værested for... ja, jeg ved det faktisk ikke, men tror det er misbrugere, for alkohol og stoffer er meget forbudt og udsmidningsgrund.

Det ligger lige klods op af jernbanen, så søvn blir muligvis et problem det første stykke tid, men til gengæld ligger det tæt på alting - butikker,indkøbsmuligheder, bageren,pizzariaet,banken,kiosken osv osv. så det er jo super.

Man må egentlig ikke ha\' dyr der, men har allernådigst fået lov til at ta Gaff(katten) med, så ikke jeg skal være helt mutters alene i en ny by... meget sødt af dem, så nu krydser jeg bare fingre for, at den person der flytter ind på det andet værelse, er forholdsvis ung og ikke har noget imod katte.

Skal ringe til en af dem der er tilknyttet værestedet imorgen og aftale hvilken dag jeg flytter ind. Regner med det blir søndag eller mandag.

Huslejen er også til at betale, 50 kr. om dagen..det er da okay, synes jeg. Så må jeg bare til at lægge et budget så jeg ikke skal hjem til mor og far og tigge mad sidst på måneden... Ku lige ligne mig, at få brugt alle pengene omkring den første og så være på røven resten af måneden.

Nok om det- LB har født...det blev en lille pige, eller rettere en stor pige for hun vejede over 4 kg og var 51 cm. Det gik heldigvis godt, så det er jo super dejligt.

Hvad ellers... Hmm.. min lillebror har holdt drukfest igen- det bliver nok den sidste gang i laaang tid.
De stive teenagere ku slet slet ikke styre deres brandert, og min far måtte på skadestuen med en gut, der lige skulle spille sej med noget kampsportshalløj eller noget i den retning... resultat: brækket tommelfinger og næse, flækket læbe og hjernerystelse. Han fik pænt lov at blive på skadestuen.
Kom først i seng kl halv syv om morgenen for de blir jo fandme ved de unger, og min mor mente det var en god idé jeg rendte og holdt lidt øje med dem... Nok sidste gang, jeg siger ja til det. :-P

Hmm... har vel egentlig ik flere tilføjelser lige nu... Og dog:

Nogen der kender til muligheder for flexjob i Jyderup?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Orv, jeg skal flytte hjemmefra! er publiceret 18/10-2007 13:01 af BrokenAngel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.