16 år siden

Jeg ka' ik følge med i mit eget liv!

dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Kan slet ikke finde hoved og hale i noget som helst lige nu! der sker bare alt for meget med mig, mine veninder,venner osv..

Tilsyneladende har alle de tøser jeg kender, besluttet sig for at få børn og blive kæreste-seriøse nu så jeg føler mig ærlig talt bagud.

Lb har termin her den 1 oktober - krydser dog fingre for, at hun føder lidt før. for det er vist en ret stor unge hun slæber rundt på. Tøsen har lige fundet ud af, at hun er seks uger henne og kæresten er bare overvildt happy. så hun nænner vist ikke at bringe emnet abort på banen. Han har så også fortalt sin far at der er barnebarn på vej, sååh det ser ud til at hun skal ha' barn engang til foråret. J ska' også føde engang til foråret(plus giftes vist nok) og G blev gift med K her fornylig, så jeg er bare snart den eneste, der ikke tænker på mand og børn.

Synes ligesom jeg har rigeligt at gøre med at finde ud af hvem jeg er,hvad jeg er,hvorfor jeg opfører mig som jeg gør, hvad jeg vil osv.. Men heldigvis har kommunen endelig lettet røven og fundet mig en sagsbehandler, det har så også taget dem siden november sidste år, så syntes satme det var på tide!

Sagsbehandleren, som er så'n lidt alternativ og ikke sidder samme sted som resten af sagsbehandlerne i kommunen, fik sendt min sag videre til socialpsykiatrien med det samme, så nu har jeg fået bevilliget, en ugentlig samtale af en times varighed med dem og det er bare fedt! Var til samtale nr. to her i mandags og blev enig med damen om at jeg skulle undersøge mulighederne for flexjob i roskilde, så ville hun til gengæld undersøge mulighederne for bolig.

Håber såååh meget at det lykkes os at finde noget snart, så jeg kan få mit eget sted at bo... er ved at være træt af at bo herude på bøhlandet, hvor busserne kun kører til kl syv lørdag aften. er vist også efterhånden ved at være for gammel til at bo hjemme.

Ck der arbejder i tyrkiet for tiden, kimede mig i mandags for at høre om jeg var interesseret i et job dernede, som noget oversætter for en lægeservice af en art. Det lød super fedt og man skulle bo på hotel dernede som arbejdsgiveren betalte.
Ku' bare ikke så godt sige ja, når nu der endelig sker lidt med det kommune halløj :( :(
Virkelig nitte, for ku være fedt at prøve det og få set lidt af verden.


Var til lægen i mandags, fordi jeg har haft smerter i underlivet og blødninger der mistænksomt meget mindede om en ufrivillig abort. Blev undersøgt og fandt ud af at jeg har underlivsbetændelse, så røg på antibiotika med det samme.

Det er måske grundet min spiral, så kan være den skal ud igen... hvilket jeg absolut ikke håber på!
Desuden fortalte lægen mig, at der i forbindelsen med den abort jeg fik i foråret, blev fundet stoffer(say what?!!!) i min klamydiatest(som jo er obligatorisk i den forbindelse) som han ikke har set før, og som gør at de ikke ku være sikre på jeg ikke havde det.. Undskyld mig-men skulle han så ikke ha' kaldt mig ind til en ny test?!! Fordi nu kan klamydia jo netop give underlivsbetændelse og andre infektioner, for slet ik at tale om at det er fandens rart at være sikker på man ikke har det, når man får fyr på! Ihh Hvor jeg blir' gal, hvis det viser sig jeg har haft det al den tid, uden at lægen har fortalt mig det.

Tilbage til underlivsbetændelsen: Lægen syntes min livmoder så ud til at være hævet og et eller andet andet, så jeg skal ind og scannes i næste uge, for at finde ud af hvad der er galt. Da lægen ringede til gyn. amb. for at bestille en tid til mig, spurgte de om der var mulighed for jeg ku være gravid? ERHMM, burde lægen ikke ku spotte det hvis det var?! Altså taget i betragtning af jeg så sku' være næsten tre måneder henne?

Altså... jeg ku også godt kun være 20 dage henne, men så har man vel dårligt nok tegn på det eller hvad?

DESUDEN!!! Så sagde lægen at min spiral sad præcist som den skulle og den burde fungere perfekt, så jeg skulle da ikke gerne være gravid.... håber jeg ihvertfald ikke.

Meget rodet og mærkværdigt syntes jeg, så glæder mig bare til at få svar på test og scanning så jeg ved hvad der sker med mig.

Og så er der ham Ras der..... Han er jo ret dejlig faktisk, det er bare scary at vi allerede minder om et ægtepar efter kun 21 dage!
Jeg render og handler ind for ham, gør rent hos ham og tager hjem til ham direkte efter arbejde for at lave pandekager til når han får fri. Skummelt syns jeg..... MEN han er nu dejlig... og har den mest nuttede røv ever! :):)

Og by the way - hvorfor i H...... er vip på hotpeople lige pludselig så mega hjernedødt dyrt??!! (dybt ligegyldigt, i know!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ka' ik følge med i mit eget liv! er publiceret 20/09-2007 11:07 af BrokenAngel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.