16 år siden

smuk taxa-mand

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Jeg føler mig så træt. Det har været en hård weekend, der er sket så meget.

Fredag skulle jeg til træning og herefter direkte til julefrokost medbringende frikadeller, rødkål og mine stegte sild i eddike. Jeg havde VIRKELIG lovet mig selv ikke at drikke for meget. Fordi jeg skulle babysitte lørdag. Så jeg tog kun seks øl med og en cola, som jeg så kunne spæde op med. Så hver anden tår jeg tog var ikke-alkoholisk.

Ja, min bare... Jeg havde det naturligvis alt for sjovt. Og nøjedes ikke med at drikke mine øl. Havde glemt at vi også havde købt ind til drinks.
Og pludselig var jeg fuld og nogle veninder ringede og ville have mig med i byen. L, der skulle sove hos mig, havde ville tidligere hjem, så jeg havde givet mine nøgler. Uden at tænke mig om. Så da jeg kom ud til min cykel havde jeg ingen cykelnøgle. SMART!

Ville så tage taxa hen og møde veninde... Fik prejet én.
Men da jeg skulle af opdagede jeg at han var vildt cute, ham chaufføren. Og så kom vi til at sidde og kigge hinanden ind i øjene, og han sagde "Hov, det her føles mærkeligt...", og jeg sagde ja. Og så sad vi lidt mere og var mærkelige og han spurgte om han måtte få mit nummer. Det fik han så.
Det var en meget mystisk oplevelse. Han var så pæn... Og jeg var fuld og slet ikke klædt på til fest. Rendte rundt med stor rygsæk med træningstøj i.

Så smuttede jeg ind for at feste med veninde. Men jeg kunne ikk finde hende, men mødte én som jeg har læst med og hilst sporadisk på. Husker ikkee hvad jeg snakkede med ham om... Lidt pinligt. snakkede også med et par andre mænd inden jeg tog hjem og faldt omkuld på sengen med alt mit tøj på.

Næste dag hadede jeg mig selv. SERIØST hadede. For fanden. Skulle jo babysitte to børn på fem og halvandet år. Med verdens værste tømmermænd. Bad virkelig til at de måtte være søde i dag.

Men det var de virkelig også. De var så glade og søde hele dagen, så ingen problemer dér, udover da jeg måtte ud og kaste op. Havde temmelig ondt af mig selv.
Taxa-joe skrev sms. SÅdan lidt fjollet! "vores blikke i går... der var noget som vi måske skal udfordre, synes jeg. håber du havde en god bytur". skrev lidt frem og tilbage med ham... Men altså... Det går jo ikke. Der er jo ingen der møder nogen sådan helt tilfædigt i en taxa. Det ville dog alligevel være FOR utroligt. Og utrolige ting sker ikke for mig. SÅ jeg tænker ikke mere på det.

Forældrene kom hjem kl. 5 og je kunne køre hjem i seng - og blive frisk til TAKE THAT. Men det har jeg jo allerede skrevet om....

Har lige været til radiomøde. Jeg ved ikke - var bare meget uoplagt. Kom vist til at virke lidt sur og brysk, da der kom nogen og ville holde møde, og jeg påpegede at jeg altså havde booket lokalet til vores redaktion, så om de ikke lige kunne dæmpe sig lidt. Var ikke min mening at virke sur, men jeg ville genre have det møde overstået.
Jeg er træt, men orker heller ikke helt at sove...

Skal i øvrigt på date på torsdag.... En fyr har inviteret mig ud at spise. Men det kan jeg ikke rigtig overskue. Prøver på at få det ændret til en gåtur.

Nu slutter denne tekst!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget smuk taxa-mand er publiceret 12/11-2007 22:40 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.