16 år siden

3. april 2008 Oldes fødselsdag, pakker og e

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Torsdag den 03. april 2008 Oldes fødselsdag, pakker og en tur i byen

Det er Oldes fødselsdag, hun bliver 78 år. Hun fik trusser og en lighter af Else, min gave ville hun først få når jeg havde været i Sorø i eftermiddagen. Men jeg fik også gaver, godt nok nogle jeg havde betalt for. Posten kom og den havde en pakke med til Steffi med en ny sele til hende, hun havde jo bidt den anden hun havde i stykker, og så var der sko (til at spise) og griseøre med til hende. Så kom min pakke fra Ellos også og jeg havde købt en nederdel, den skal strammes lidt i elastikken er lidt for stor til gengæld var tunikaen jeg havde købt for stram syntes jeg, jeg bliver så tyk i den. Else sagde det var noget vrøvl. Hm. Men sød var den. Så var der et sengesæt, og to par legins et par korte og et par lange. Det var mine pakker den dag.

Men jeg skulle både til landlægen og optikeren. Jeg blev hentet omkring klokken 12. Så gik jeg først til optikeren, og fik mine nye mørke briller mod lysstråler, men da jeg havde fået afslag på læsebriller, søger vi nu kommunen. Så gik jeg ned til boghandleren.

Jeg nød at gå alene, det var længe siden jeg havde været ude på egen hånd. Det er en dejlig ting, når man ikke normalt går alene, men jeg havde ingen der kunne tag med, så der var ikke så meget at gøre og det syntes jeg ikke var så dårligt ende. Men det kræver mange kræfter at gå alene i en by man ikke kender, når man ikke ser så meget. Min hvide stok stødt ind og mange ting undervejes, parkerede cykler, stativer fra forretninger, og nogle ting der skulle være til pynt, stod midt på fortovet. Men det var dog kun min stok der ramte tingene og ikke mig, så det gik. Men det er også svært at komme over en vej midt inde i byen, når man aldrig har set den. Jeg stillede mig ved fortovskanten med min pind, så slog jeg lyttelapperne ud, jeg lyttede efter lyde af biler og cykler. Da jeg syntes det lød som om der ikke var nogen tæt på, stak jeg først min stok ud over kanten og så skyndte jeg mig, så hurtigt jeg kunne over gaden. Men det kræver meget koncentration.

Jeg kom da også over til tandlægen. Det var ikke så slemt som jeg havde frygtet, jeg har tandlæge skræk. Men med tiden bliver det nok værrer. Jeg skal have renset tænderne, have to stumper ud, og rodbehandlet to. UHA. Men jeg var færdig lang tid før min kørsel kom og hentede mig igen, så jeg gik en tur i byen. De havde et lille butikstorv, der gik jeg ind. Jeg prøvede at finde noget til Olde, men kunne ikke rigtig se noget. Så gik jeg videre og fandt et andet sted og her købte jeg to askebægere og en kop til hende. Olde både ryger som en skorsten og drikker meget kaffe, så det passede fint. Så gik jeg tilbage til tandlægen og min kørsel var kommet og jeg blev kørt hjem.

Vel hjemme igen var der fødselsdags is og kaffe og det var dejligt. Olde fik sine gaver og blev glad for dem. Så gik jeg en tur med Steffi og gik op til mig selv. Resten af dagen gik stille og roligt og om aftenen var jeg nede og få kage med flødeskum og kaffe, og det var den dejlig afslutning på en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3. april 2008 Oldes fødselsdag, pakker og e er publiceret 04/04-2008 11:19 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.