13 år siden

PC soledarisk

7
Halina Abram...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
4 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
8 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 1 måned siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
(åbnet 2017)
Får vores produtionssystem aldrig nok kan de kun kigge på profit?

Min kæreste er gået ned med stress hun er jo af flinke skolen og når hun presses mister hun overblikket går ind i sig selv føler ikke hun er god nok.

Hun er i længere tid lovet aflastning på jobbet som bare ikke er dukket op endnu optaget i andre funktioner.

Nå ned røg hun med stress gik hjemme ca 14 dage firmaet ringede sagde det ville passe godt hvis hun startede mandag for så ville den aflastende hjælper starte og hun kunne selv lære ham op hmm selvfølgelig i første omgang en byrde men på langt sigt hjælp

Så startede hun den mandag Chefen kom sagde godt du er her hjælperen kommer i løbet af dagen ikke så meget personalepleje eller spørgen ind til har du det bedre nu.

9 arbejdsdage senere havde hun endnu ikke set skyggen af den aflastende hjælp hun skulle have ingen havde end været fortælle hende han ikke kom mm, på den 9 dag fik hun så en mail om at i næste uge skulle der lige passes 1/2-1 dags ekstra opgaver ind oplæring af nye samarbejdspartnere i andet firma, det stod stort set bare som ordre ikke spørgen ind til om hun havde tid, eller hvordan det gik.

Dagen efter gik min kæreste nok en gang hjem med stress.

Efter en uge hjemme havde hendes afløser ferie, en afløser der stort set hver gang min kæreste har ferie bander langt væk over at afløse tror at trods hendes 20 års erfaring heller ikke magter det og synes det er hårdt nok slæbe sig gennem en uge eller 2 på min kærestes pind.

Min kæreste havde så møde med firmaet i mandags hun sagde bla hun ikke følte hun havde fået opbakning og ingen kontakt omkring hjælper overhovedet, så påstod hendes chef hun løj og beskyldte hende for ikke komme til personalemøder mm.

I denne uge skal firmaet så forsøge klare alle min kærestes opgaver uden de har nogen til den pind og faktisk kan de sikkert slet ikke få noget til at fungere ringer til hende hvor hun heldigvis ikke er der men ligger besked om hun ikke kan hjælpe lidt.

I aftes da min kæreste høre tlfbeskeden får hun det dårligt flinkeskolen igen hun føller sig jo ikke syg når hun er hjemme på den anden side svinger hun føllelsesmæssigt meget op og ned.

I dag ringer hun til lægen der siger det er godt hun får oplevelsen selvværd af at firmaet har brug for hende, ikke så godt hun udsættes for press og ikke så godt firmaet ikke respektere hendes sygdom/stress. Hun må ikke tage på arbejde.

Tjaaa hvad er mine tanker efter dette forløb.

Jeg tænker at min kæreste ikke kan have en chef der påstår hun lyver så enten må chefen trække påstanden tilbage eller min kæreste skal stå med en anden i cheffunktionen. Men nu må vi se derudover skal hendes jobfunktioner selvfølgelig aflastes.

Forløbig må jeg hvis bare være der med min omsorg.

Hi for resten sagde min kærestes tillidsmand-kvinde at når min kærestes pc gik ned var den soledarisk;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PC soledarisk er publiceret 28/05-2008 13:56 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.