16 år siden

PC soledarisk

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
(åbnet 2017)
Får vores produtionssystem aldrig nok kan de kun kigge på profit?

Min kæreste er gået ned med stress hun er jo af flinke skolen og når hun presses mister hun overblikket går ind i sig selv føler ikke hun er god nok.

Hun er i længere tid lovet aflastning på jobbet som bare ikke er dukket op endnu optaget i andre funktioner.

Nå ned røg hun med stress gik hjemme ca 14 dage firmaet ringede sagde det ville passe godt hvis hun startede mandag for så ville den aflastende hjælper starte og hun kunne selv lære ham op hmm selvfølgelig i første omgang en byrde men på langt sigt hjælp

Så startede hun den mandag Chefen kom sagde godt du er her hjælperen kommer i løbet af dagen ikke så meget personalepleje eller spørgen ind til har du det bedre nu.

9 arbejdsdage senere havde hun endnu ikke set skyggen af den aflastende hjælp hun skulle have ingen havde end været fortælle hende han ikke kom mm, på den 9 dag fik hun så en mail om at i næste uge skulle der lige passes 1/2-1 dags ekstra opgaver ind oplæring af nye samarbejdspartnere i andet firma, det stod stort set bare som ordre ikke spørgen ind til om hun havde tid, eller hvordan det gik.

Dagen efter gik min kæreste nok en gang hjem med stress.

Efter en uge hjemme havde hendes afløser ferie, en afløser der stort set hver gang min kæreste har ferie bander langt væk over at afløse tror at trods hendes 20 års erfaring heller ikke magter det og synes det er hårdt nok slæbe sig gennem en uge eller 2 på min kærestes pind.

Min kæreste havde så møde med firmaet i mandags hun sagde bla hun ikke følte hun havde fået opbakning og ingen kontakt omkring hjælper overhovedet, så påstod hendes chef hun løj og beskyldte hende for ikke komme til personalemøder mm.

I denne uge skal firmaet så forsøge klare alle min kærestes opgaver uden de har nogen til den pind og faktisk kan de sikkert slet ikke få noget til at fungere ringer til hende hvor hun heldigvis ikke er der men ligger besked om hun ikke kan hjælpe lidt.

I aftes da min kæreste høre tlfbeskeden får hun det dårligt flinkeskolen igen hun føller sig jo ikke syg når hun er hjemme på den anden side svinger hun føllelsesmæssigt meget op og ned.

I dag ringer hun til lægen der siger det er godt hun får oplevelsen selvværd af at firmaet har brug for hende, ikke så godt hun udsættes for press og ikke så godt firmaet ikke respektere hendes sygdom/stress. Hun må ikke tage på arbejde.

Tjaaa hvad er mine tanker efter dette forløb.

Jeg tænker at min kæreste ikke kan have en chef der påstår hun lyver så enten må chefen trække påstanden tilbage eller min kæreste skal stå med en anden i cheffunktionen. Men nu må vi se derudover skal hendes jobfunktioner selvfølgelig aflastes.

Forløbig må jeg hvis bare være der med min omsorg.

Hi for resten sagde min kærestes tillidsmand-kvinde at når min kærestes pc gik ned var den soledarisk;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PC soledarisk er publiceret 28/05-2008 13:56 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.