Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 måned, 19 dage siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
3 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
4 måneder, 25 dage siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 måned, 19 dage siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Kære dagbog!!

Ja alle mine frygter og fordomme for læger.. Ja det gik lidt af sig selv..

Jans mor hentede mig kl 11. og vi kørte på sygehuset, vi var der i god tid, men det kan jeg nu også godt li at være nogen gange..

VI fandt det sted hvor jeg skulle have foretaget undersøgelsen.. Jeg tror jeg ventede i ca 3 minutter så blev jeg kaldt ind, Det var en rimelig ung sygeplejske som tog imod mig og hilste pænt.. Hun forklarede at jeg skulle tage alt mit tøjaf overkroppen og sætte mig på den stol som var ved siden af den seng.. Jeg fik det dårligt.. SKULLE JEG... VISE MIN KROP til et fremmede menneske.. Jeg kunne ikke li det men jeg gjorde det nu alligevel.. Lægen han kom hurtigt ind spurgte hvad der var galt.. Ihhh ja din store idiot tror du det er for sjovt jeg sidder her i bare patter og har ondt i min storetå.. Jeg sagde det selvfølgelig ikke højt men tænkte det.. Forklarede ham hvor det gjorde ondt, HVAD GØR MANDEN????? Begynder at føle på min bryster, jeg fik det mere og mere dårligt, er der noget jeg ikke kan fordrage så er det når andre rør min krop.. Han gjorde det forholdvis hurtigt.. han kiggede på den unge sygeplejske og sagde til hende at han godt ville have jeg fik lave to ja kan ikke lige huske hvad han kaldte det, men der skulle laves 2 røgten billeder.. Jeg skulle stå med siden til, det gjorde ondt også selvom det bare var kort, det er jo ikke lige hver dag at man får mast sine bryster.. Da det var gjort skulle jeg sætte mig ind og vente på han havde set billederne. Han kom tilbage og sagde at han måtte lige lave to til.. Jeg fik det helt vildt dårligt, var der virkelig noget galt med mig... Havde jeg noget inde i brysterne.. De to andre jeg fk taget var lidt alla det jeg havde set i tv når ændre kvinder fik tage marmografi.. Det gjorde ikke lige så ondt.. Da de var taget måtte jeg atter sætte mig og vente.. Så kom han tilbage og satte sig på sengen og så dybt alvorlig ud.. Jeg blev næsten helt skræmt og jeg tror at hvis jeg ikke sad med bar overkrop så var jeg løbet min vej.. han spurgte om jeg havde været gravid om jeg havde nogen børn.. Ja børn har jeg ingen af men gravid har jeg været svarede jeg.. Han nikkede og sagde at der var ingenting at se på billederne, at mine bryster så helt fine ud... Jeg følte mig lidt dum, tænk jeg havde gjort så meget ud af det også var det ikke noget.. han kunne ikke helt lige sige hvad det er men kun at det ikke er farligt.. Jeg gik derfra igen, havde det lidt skidt.. Hvad er det så som gør så ondt???? Ja hvis det bliver ved så vil jeg have det undersøgt meget mere nøje.. selvom de nok ikke kan gøre mere end det de har gjort..

Ellers er der ikke sket så meget, nååå jo, killingerne skal jo til at lære at spise selv. De to af dem gør det godt nok også, men de to andre de gjorde det ikke så da jeg lavede mad til jan og jeg tog jeg killingerne ud i køkkenet lukkede døren og satte skålen på gulvet de lysegrå begyndte selvfølgelig med det samme at spise mens de to mørkegrå ikke ville noget som helst, så prøvede jeg at give den ene en tørfoder i munden den tyggede lidt på det og ville have mere, jeg prøvede igen og den spiste den også, så satte jeg den ned på gulvet til de andre også spiste den også, det samme gjorde jeg med den anden og den begyndte også at spise.. ved ikke lige om det er sådan man gør men nu gjorde jeg det altså... det næste skridt bliver så at de skal til at lærer at gå i kattebakken.. Jeg gruer lidt, for den ene af kattene (ved ikke lige hvem) tissede på i sofaen igår, lige i det jeg vendte mig, så fik det hrutigt væk, og i dag opdagede Jan at den ene kat havde lagt en lille "BRUNO" fik også det hurtigt væk.. Men jeg vil jo gerne have at de bliver renlige hurtigt så jeg ikke skal tænke på det mere.. Jeg har også lavet så der er en ekstra kattebak.. Nu håber jeg bare snart de begynder at bruge den..

Jeg vil daffe i seng nu, skal jo tidlig op i skole imorgen, det bliver dejligt at komme i gang..

Sov godt..

knus Heidi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Turen på sygehuset. er publiceret 15/01-2003 21:28 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.