Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Mandag den 29-12-08 Hestene ude

Jeg havde det fint efter jeg tog en slapper i går, det var regningen for at være til fødselsdag der skulle betales, og det gjorde jeg gerne. Jeg tænkte på at næste gang, der er fødselsdag, så er det min tur, for jeg nærmer mig jo de 60. Jeg ønsker kun en ting, at de slår sig sammen og køber mig en bærbar. Men nu må vi se, der er stadig lang tid til den 13. februar.

Lidt over to kom de to søstre, der har de unge heste, Cassanova og Angel opstaldet hos os. Else og mig havde lukket dem ud, sammen med vores ponyer, da de kom. De gik så i gang med at tømme deres bokse. Jeg kiggede efter hestene og ponyerne, om alt var okay. Først de 5 ponyer Mama, Mia, Corry, Buffy og Cockie, så ”baberne” Cassanova og Angel og endelig lilleput, Myra. Efter nogen tid blev den ene af Søstrene dårlig, fordi hun ikke havde spist morgenmad før de kom. Jeg gik ind og smurte et par syltetøjsmader til hende, sammen med et stort glas vand, til dem begge. Hun fik det hurtigt godt igen, og fortsatte.

Jeg kunne ikke rigtig lave noget, så jeg gik over og hentede Steffi, sammen gik vi en tur. Bagefter op til Elvis. Vi hyggede et par timer, så gik jeg over for at se hvordan det gik, og jeg kom lige til tiden, for de skulle lukkes ind igen. Jeg står som stopklods ved snoren ud til vejen, og skal sørge for at de løber ind i stalden og ikke ud på vejen.

Først kom de 5 ponyer, og nu var der ikke så meget fart på, som da de blev lukket ud. Mama var sidst og hun ville ikke rigtig ind, så jeg kravlede under snoren og hen for at tag fat i hendes grimme. På den måde fulgte jeg hende hen til stalden. Her overtog Else hende. Nu var det Angel og Cassanovas tur. De gik pænt ind, så manglede vi kun lille Myra. Hun går for sig selv, fordi hun er så lille i forhold til de andre, at hun vil blive jordet, men når Else kommer trækkende med hende, gennem stalden, kan vi rigtig se hvor vigtig hun er, fordi hun fik 5. minutter ekstra på fold. Damerne sagde farvel, og køre, medens Else og mig går ind for at tag en kop varm kakao. Det trænger vi til for det er koldt udenfor.

Sidst på eftermiddagen fik vi en god besked. Min smukke niece, var blevet skannet og både hun og hendes kommende baby har det godt, de er som de skal være. Hun sendte billederne fra scanningen, og vi kunne se det lille foster med de små hænder. Vi var så glade, og ikke mindste de kommende forældre og bedstmor. Ellers gik dagen roligt og stille.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag den 29. december 2009 Hestene ude er publiceret 23/01-2009 11:33 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.