15 år siden

Er det muligt at skabe et nyt liv.

En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Et nyt liv i forlængelse af det som mere eller mindre ligger i ruiner?. Jeg tror det, det kræver blot en masse forandring på eget indre og ydre plan. Lige fra sortering af omgangskreds og ny bolig.
Det gør ondt når der er en teenage datter involveret, men jeg må erkende at jeg ikke kan leve videre som hidtil. Jeg ender med langsomt men sikkert at nedbryde mig selv, min psyke vil til sidst være nedbrudt, det har været tæt på. Jeg fik en psykose for 5 måneder siden, og jeg er endnu ikke i stand til at udpensle det, for det kræver at jeg kan distancere fra det med humor.
Min datter bliver ramt, og jeg forstår ikke at hendes mor ikke tænker over hvad det gør ved vores pige. Hun mistede sin far da hun var et barn, han døde for egen hånd. Skal min datter så lære at en far ikke er nødvendig, hvis han ikke er god nok til mor?.
Jeg vil stå ved mit, men jeg vil ikke blive siddende i det resten af mit liv. Der må noget nyt til, noget min/vores datter kan bygge sin fremtid på. Jeg ønsker et bedre liv for os alle tre, men jeg kan kun tage ansvar for mit og min datters.
I dag var jeg ude og se min nye lejlighed. I 13 år har jeg ikke haft navn på min egen kontrakt og bolig, for jeg har nægtet at opgive familie livet. Det var min drøm at være far i en familie. Det har det været siden jeg selv var barn i en dysfunktionel familie. Jeg ønskede at være mønsterbryder, og endte med at blive en dårlig joke.
Jeg har en datter, men er jeg i stand til at være en god far!
Det er synd for os, men jeg kan ikke bruge synd for mig til ret meget, for så har det sgu været synd for mig hele livet, hvilket det ikke har. Jeg har et hav af resurcer, og evner jeg drager nytte af hver dag. Et er at bekæmpe sit misbrug, og afstå fra at indtage kemikalier for at kontrollere følelserne, noget andet er den selvindsigt det giver, og ikke mindst det flair for at læse andre psykologisk uden at dømme. Af og til ryger jeg i fordømmelsens gryde, men også det er jeg blevet bedre til at erkende.
Ny bolig og førtidspension, og et håb om et smukkere og bedre livs efterår.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det muligt at skabe et nyt liv. er publiceret 18/03-2009 21:06 af mitotho.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.