14 år siden

Vejrets væsen

Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud, hvor vil jeg gerne have regn.
mit forhold til regnvejr er ligesom blomstret op her i sommer på de våde dage. Det var der godt nok også da jeg var lille, men det skyldtes at jeg så fik endnu mere vand at lege med i haven end det jeg tog fra vandhanen og sådan hænger det ikke helt sammen mere.
Elsker duften under og efter et regnvejr, som om alting bliver renset. Kan også godt lide regnen i sig selv og står gerne ude i den, hvor andre skynder sig ind. Når jeg er inde, er lyden af vandet så hyggelig og fredfyldt ude. Og det giver folk lyst til rigtig at forkæle sig selv og hinanden med samvær og varm kakao. Hvis én er med på regnvejrsgåtur er det så dejligt og sjældent, da de fleste vist skyr det at blive unødigt våd. Regnvand er også godt for håret siges det. og det får alting til at fremstå mere rent.
Hvis man er trist, kan lyden af dråberne mod ruden også ligesom fuldende stemningen, men på en positiv måde.

sådan er det - Man klager måske, uanset hvordan vejret er.

Jeg elsker også solen, men mest når jeg har nogen at dele den med. Så drages jeg mod strålerne og det er umuligt ikke at vende ansigtet mod den og lade den fylde én med ny energi. Men regnen, den kan jeg have for mig selv og nyde alene. Og når det nu er alene jeg er nu efter eget valg,kunne jeg godt tænke mig regn.

jeg har læst at der måske kommer torden i morgen og søndag. Jeg fascineres af tordenvejr, men en smule af min mors frygt lurer også et sted. Alligevel er det det første der vinder, hvis ikke bragene er alt for store. Så forstår jeg hende godt.

blæsten har aldrig været min ven, men det skyldes mest at den gør det svært at høre biler og at orientere sig. når det i forvejen er koldt, gør vind det også bare tusind gange værre. Men lidt brise kan jeg godt lide.

sne - mit forhold til det er ambivalent. Det skjuler kantstene og gør alle lyde anderledes. Det går også lidt langsommere det hele, både når man går og kører i bus. Men giv mig et par ski og en masse dejlige sne-bakker - Så er jeg klar! eller en kælk, for den sags skyld. Så elsker jeg sneen og er sikker på at jeg sagtens kunne leve med den altid, hvis jeg blev vandt til det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vejrets væsen er publiceret 07/08-2009 14:53 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.