Det at cykle...i en skide snestorm!!!

Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 timer, 17 minutter siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
24 dage siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Ja ugerne løber afsted, sammen med nogle af de mange forræderiske dage. Tiden går bare alt for stærkt!
Jeg har ikke noget imod når jeg er i skole, at tiden går hurtig. Men ligeså snart jeg er hjemme og ikke skal et eller andet, så fortrækker jeg at jeg har en masse tid til at slappe af i.

Som det er nu, er der ikke nok af den tid. Mine lektier har simpelthen kastet sig over mig, og jeg synes selv at jeg dårlig nok kan trække vejret. Jeg har ikke særlig meget tid til at tegne eller skrive, og det er endt med at jeg simpelthen har måtte stjæle tiden fra nogle af lektierne, så jeg ikke gik fuldstændig fra forstanden.

Jeg hænger ligesom ikke sammen hvis jeg ikke får lov til at være kreativ. Men så her for nogle dage siden var der åbenbart noget der sagde klik i mig, og pludselig gik jeg næsten besærk med at rette på a'ratian. Jeps, jeg har sat skrivning på den, på standby, så jeg kan rette det jeg har skrevet.

Så sidder jeg ikke pludselig i sidste ende, når bog 1 er færdig og skal igennem de mange kapitler der nu bliver, og rette dem. I så fald regner jeg ikke med at jeg kan klare det så godt som jeg kan, hvis jeg tag dem i små bider. Derfor stoppede jeg ved kapitel 10, og er nu igang med at rette kapitel 7.

Som sagt før det sagde klik i mig, var jeg kun lige kommet til kapitel 3, og nu er jeg allerede ved kapitel 7 ^^ det er herligt sådan noget :D

Desværre har jeg bare rigtig dårlig samvittighed over at jeg ikke får tegnet så meget, som jeg normalt plejer, og jeg er bange for at det stopper mine evne til at få ideer og ligger nogle af mine tegneevner i dvale >> Jeg må til at komme i gang med at tegne igen.

Men først, køkkenet, jeg skal liiige ordne køkkenet færdig - desværre. Røvsygt er det, men sådan er det jo at leve sammen med en stor familie, hvor mange af de irriterende ting kommer over på mig - okay ikke så mange som det kunne, men stadig irriterende!

Udover det så nøøøj hvor det sner og blæser. Jeg skulle cykle hjem, jeg kunne dårlig nok komme fremad, men jeg styrtede ikke en eneste gang, hæhæ, lidt stolt taget i betragning af at der var lagt så meget op til det. Men jeg stod også af nogle gange for at trække, det var stort set umuligt at komme op ad bakkerne!

Nøøj det var koldt, og neeej hvor jeg havde ondt i mit hoved på grund af kulden, også liiige mine øjne. Jeg kunne ikke se en dyt. Jeg fik sne lige ind i øjnene! Ikke sjovt, i det mindste skal jeg ikke cykle i morgen, hvis det er det samme form for vejr!
Lidt håber jeg det, for der må meget gerne være snefri i morgen (på skolen) kunne være skøøønt!!! :D

Nå, smutter for denne gang ^^ en lille opdatering fra min side af :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det at cykle...i en skide snestorm!!! er publiceret 27/01-2010 16:44 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.