GUD, jeg er online!!! JA, jeg er ikke død...

Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 25 dage siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Det jeg kommer til at skrive nu, kommer sikkert bag på rigtig mange, og jeg aner ikke hvor mange ren faktisk gider at læse mine dødkedelig dagbog, der ikke indeholder noget sjovt!

Nej, søde venner, tiden er kommet, jeg fylder 17 år i morgen, den 18/8
Og 17 er jo egentligt et ret dødkedeligt tal at blive, der sker ikke rigtigt noget. Når du bliver 16 må du købe alkohol, godt så, når du bliver 17...så, ja, nyd din fødselsdag og glæd dig til næste år, der bliver du 18. Yaay, det er lidt a la sådan det er. Lige så snart du er 18, må du jo ca. alt, altså du bliver myndig, (nej ved godt man ikke må ca. alt, men snakker omkring de lovlige ting her) og du mister lige din børnebeskyttelse.

Hvis du bliver knallet for en forbrydelse, kan du få en dom, hvis du køre sindsygt, kan du miste det kørekort du lige har bestået og fået, og er bare mega stolt over. Yaay, livet er sjovt, og 17 er virkelig ikke rigtig noget.
Der sker ikke noget når du bliver 17, udover at du er et år ældre, og nærmere dig "the old people".
MEN jeg er ung og frisk, og nyder mine dage...og det er vel altid dejligt at blive lidt ældre, liiiige indtil du når de 29 og op efter, så vil man have tiden skal stoppe xD Men det gør den selvfølgelig ikke...

Det er rigtig længe siden jeg har været aktiv, sådan rigtig aktiv på denne side. Hvorfor? hmm det er et godt spørgsmål, og egentligt ikke et jeg kan besvare lige nu, måske fordi jeg laver så mange andre ting?
Ihvertfald, mit liv med folkeskolen er ovre, alle snakker om at det var de sikre år, og man kommer til at savne det...det ved jeg nu ikke, måske er der visse ting man kommer til at savne, men indtil videre ser min kommende skolegang lovende ud. Jeg er endt på Medieskolen i Lyngby, på redaktionen. Jeps, jeg skriver :)
Hvad angår mine historier, må jeg nok indrømme at det går rimeligt langsomt, desværre. Jeg ved ikke hvorfor, måske skal jeg bare havde et ordentligt skub. Jeg plejede at være ret aktiv hvad angik med at skrive på dem, men da jeg gerne vil have at A'ratian skal være så god som muligt, skriver jeg egentligt kun på den, når jeg rigtig har lyst og inspiration. Det har så desværre gjort, at jeg ikke rigtig får skrevet på den.
Det er nok meget sundt, kun at skrive når man har det, men det er ikke fedt når man har skrevet noget med 72 sider på 11 kapitler, og historien har en god gang i sig, og man så ikke kommer afsted.

Hmm...hvis jeg skal brokke mig om noget, vil det være togbannerne og skinnerne. Det tager for mig, i øjeblikket ca. 2 timer hver vej, i offentligt transport, at komme til skole og hjem igen. Det er bare ikke fedt, og ikke nok med det, vejene er jo bumet med trafikprop. Det er bare ikke sjovt. Heldigvis har jeg min mobil og mit musik, og sådan går tiden, i den virkelig kedelige bus. Jeps, jeg skal med to busser, og begge er endestationerne jeg skal af på.

Nå, udover det går det godt, mødt nye mennesker, nogle mere freaky end andre, men det går, og jeg holder af dem alle :D Det var hyggeligt at give jer en lille bid af mit liv...tror jeg, selvom det nok har været rigtig dejligt kedelig for jer xD

/Siwsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget GUD, jeg er online!!! JA, jeg er ikke død... er publiceret 17/08-2010 22:35 af Siw Persson (SIwsen22).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.