18 år siden

En snak med Politiet *G* :o)

Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 14 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
Kære dagbog!!

1 Maj... Jeg vækkede Jan tidligt fordi vi skulle op i byen og kigge, men tidligt blev det nu ikke alligevel, klokken var lidt over 15 da vi kom derop, der skete nu ikke så meget deroppe, men vi skulle ned i bytte biksen og finde nogen Anders And blade til mig.. Vi gik en tur igennem byen men der skete ikke så meget, det regnede lidt så der var ikke så mange folk.. Vi blev enige om at køre hjemad også handle i Fakta på vejen. Lige inden sagde Jan at vi kunn elså et smut forbi han bror som også bor oppe i byen, jeg tog min cykel og Jan sin knallert, Jeg spurgte om han ikke skule have sin hjelm på men det svarede han nej til for det var jo lige rundt om hjørnet.. Da vi kørte op af bakken holdte jeg fast i ham så det ikke var så slemt at køre op af, MEN MEN MEN der gik mange få sekunder efter at vi var drejet oppe for enden af bakken da der lige pludselig lød sirener bag os. Jan stoppede med det samme og jeg stoppede lidt længere fremme...

To flinke politi folk steg ud, de skulle se forsikring på knallerten og så ville de lige vide om vi vidste at man skulle have hjelm på når man kørte knallert.. Den mandlige betjent skulle lede efter stelnumret på knallerten, da vi ikke vidste hvor det var så begyndte han at skille den ad for at finde stelnumret, efter at den kvinlige betjent havde tjekket os om vi var efterlyst så fandt den mandlige ud af at under sadlen var der nogen numre som stemte over ens med den på forsikringen alligevel tjekkede han om den var stjålet.. Under hele seancen kunne jeg ikke lade være med at smile, de tjekkede noget som slet ikke var nødvendigt.

Den mandlige kiggede på os igen da han havde samlet hvad han havde skildt ad. ja sagde han det bliver jo en dyr omgang, det koster 500 at kører uden hjelm, det koster 500 for Jan fordi jeg holdt fast i ham og 500 for mig fordi jeg holdt fast.. Han kiggede på mig, "Det er jo ulovligt, ved du jo nok" Ja smilede jeg, det ved jeg godt og jeg gør det aldrig mere, den mandlige betjent grinede fjumsk.. Nej nej sagde han, men i får lige list rabat, i slipper med 500 for at kører ud hjelm, også holder du aldrig fast i ham mere.. Nej nej sagde jeg det gør jeg ikke .... Med de ord og en fin seddel i hånden fik vi lov til at kører hen til jan´s bror. Var han så hjemme??? Nej det var han nemlig ikke.

Det er 2 gang mens jeg har boet her i byen at jeg overhoved har set en politibil, jan fortalte mig at de slet ikke var her fra byen men var Holstebro, så hvadde lavede herer et godt spørgsmål, det var heller ikke en alm hvid politibil men en blå hundepatrulje vogn..

men hvad jeg kan kun grine af det nu, bare tanken om at den mandlige betjent ikke kunne finde det stel nummer og ja så at de brugte så lang tid på at finde ud af om vi var efterlyst og om knallerten også var.. men godt at se at de gør deres arbejde *GGG*

Jeg fik forresten også brev herinde fra, eller fra en her fra, som skriver og spørg mig om jeg har fået taget et røngent billede af min ryg, det har jeg ikke, men jeg kom til at tænke på at der skal vel mere til end bare at have ondt.. Men jeg må snakke med lægen om det..

Ellers ikke så meget, jo Jan og jeg er så småt begyndt på kur, Jan har taget på og denne gang synes han at vi skal gøre noget ved det, så vi er begyndt at spise sundere :O) håber bare at det hjælper..

Nå vil hygge lidt om Jan nu når han har fri idag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En snak med Politiet *G* :o) er publiceret 01/05-2003 23:32 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.