10 år siden

Jeg hader at få ret - single igen

I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
1 måned, 27 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 måneder, 29 dage siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
5 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Tja, hvad skal jeg sige andet end jeg skulle have lyttet til min intuition i stedet for at være så forbandet naiv. Men hvem gider lytter den grimme nagende tvivl, når man hellere vil svæve rundt på en romantisk lyserød sky hvor alt er godt.

Jeg fik en sms fra Maria i går aftes, hvor hun skrev at hun ikke synes jeg skulle komme fredag aften alligevel. Ringede selvfølgelig til hende for at høre hvorfor , jeg var pludselig bange for der var sket noget alvorligt. Og tju bang, så var det ellers slut i mellem os. Om jeg begriber hvad pokker der sker i hovedet på den pige. Selv om jeg løftede sløret for min overraskelse var hun total afvisende, og det var faktisk det der fik hende til at sige vi lige så godt kunne stoppe her. Jamen så farvel da.

Jeg ved det godt, jeg er så latterlig naiv og godtroende at det grænser til det latterlige. Hvordan fanden kunne jeg også tro, at en kvik, køn pige på toogtyve ville være kærester med en gammel fyr som mig. Det var sikkert bare spændende for hende mens det var nyt, og jeg var lidt reserveret. Nu er jeg åbenbart ikke interessant længere, og så er det bare ud til højre. Sur røv.

Jeg glæder mig ikke til at skulle høre de stores undre sig over, at Maria har fjernet dem på facebook - for selvfølgelig gør hun det, hvis hun ikke allerede har gjort det. Nu sidder jeg så her med dårlig samvittighed over de blev involveret så hurtigt. Det er ok at lave fejl, men at lave den samme fejl igen og igen, er for dumt. Var det sket for en i mit team, var vedkommende blevet kaldt ind til en kammeratlig adfærdskorrigerende samtale.

Et lille lyspunkt; jeg har nu resten af fredagen og det meste af lørdagen til fri disposition, og kan gøre lige hvad jeg vil. Jeg kan ikke huske hvor når jeg har sidst har haft lejlighed til det. Men det var helt sikkert i en mere munter anledning.

Nedtur; jeg har nu en rejse til Paris for to personer, som nok ikke bliver så sjov og romantisk, som den stupide planlægger af turen havde forestillet sig.

Suk og atter suk, jeg har stort set ikke lukket et øje i nat. Tankerne er kørt rundt i hovedet på mig - hvad er det jeg gør galt, siden det altid ender sådan her?

Nå, tvillingerne er ved at vågne. Jeg må i omdrejninger og få dem alle sammen sendt afsted.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg hader at få ret - single igen er publiceret 26/08-2011 05:36 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.