Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Damedouble. Søster og jeg sammen. Mod barndomsrival og en jeg ikke kender. Søster og barndomsrival har helt sikkert gang i en seriøs intern humor, og god ping-pong. Jeg føler mig sat af. Gjort til grin. Forsøger et hopsmash fra baglinien, som kun bliver halvt vellykket, og søster kommenterer omgående på balancen der ikke var okay i afsættet. Men det ved jeg jo godt? Alt bliver kommenteret. Jeg spiller dårligere, fordi jeg ikke kan få lov til at koncentrere mig. Jeg spiller endnu dårligere fordi jeg samtidig skal tackle det hysteriske anfald der ulmer under overfladen, og råber til mig, at jeg skal forlade hallen inden det kammer over. Vi taber første sæt. Lidt for stort. Syntes ikke søster kæmpede nok. Hun grinte bare.

Andet sæt i damedoublen. Vi spiller lige op. Søster har klappet i med sine kommentarer og jeg har ro til at koncentrere mig om mine slag. Ro til at se hvor jeg har mine modstandere, og vurdere mine slag. Kampen bliver stoppet. Ærgerligt, jeg tror vi kunne have taget det sæt hjem, havde søster kunnet koncentrere sig, og ikke var begyndt at grine.

Jeg kampsveder efter doublen. Det er sindssygt varmt i hallen. Kan mærke sveden der løber ned af halsen. Føj!

Bliver sendt ud i en single mod en ung gut. Kender ham ikke. Han ser u-erfaren ud. Det viser sig, at jeg har ret. Laver en 15 points føring som jeg næsten får smidt væk, fordi koncentrationen svigter og jeg begynder at blive hysterisk over søsters uendelige strøm af kommentarer fra doublen. Får det skubbet til side, og lukker første sæt af sikkert! Andet sæt vandt jeg større end første, men leger også mere, så laver flere fejl. Kan mærke jeg bliver hidsig af fejl, så skifter stil og spiller sikkert. Vinder 16 ud af 21 point ved nettet. Han er ikke ret hurtig, og nem at læse. Jeg gider ikke gå efter de points jeg taber - mit forspring - vel sagtens også det mentale, hysterisk anfald til trods, er for stort. Vandt samlet. Stort.

Bliver sendt ud i single igen. Denne gang damesingle. Den var værre. Damer er mere fremme på nettet, mere udfordring på form frem for på slag. Hun tager mig lidt på hurtighed ved nettet et par gange, men husker på Tvitters råd om rotationen og når det der sker ved nettet efterfølgende. Laver en stor føring, som jeg får smidt væk, pga. ikke rationelle tanker. Det er svært at holde koncentrationen, når der ikke er noget at kæmpe for. Træneren er useriøs, min søster irriterer mig, pigens spillestil indbyder ikke ligefrem til min sædvanlige spillestil, så jeg keder mig lidt. Det koster fejl. Lidt for mange fejl. Men vinder sættet. Tæt på points - jeg lavede mange fejl og gad ikke bevæge mig efter resten. Dovent! Det er skidt!
Smider andet sæt væk, fordi koncentrationen fejler fuldkommen. Smider dumme bolde ud, bliver irriteret og hopper på de sædvanlige dame-single tricks. Smider oplagte muligheder væk i eufori. Vinder dog de vigtige, lange dueller med gode angreb, fordi hun dør på formen. Kampen standses i tredje sæt, ved føring til mig.

Jeg sveder så meget, at jeg ikke kan tørre sveden fra ansigtet af nogen steder. Min kjole er drivvåd. Mine arme og ben sveder. Min ansigt løber det fra, i stride strømme. Både ulækkert, men også super fedt!

I omklædningsrummet bagefter, troede jeg i nogle temmelig lange sekunder, at jeg skulle blive døv. En mus kravler hen over gulvet, langs væggen, og forsvinder under døren. Nøej hvor sådan nogle piger da kan skrige! Klimaks kommer så, da en af dem knækker en bh.

Jeg er generelt tilfreds med i dag. Ikke mindst min egen indsats til træningen. Jeg kan ikke gøre for, at mine modstanderen ikke præsterede at få mig helt op i gear, eller at søster ikke lige var med på at kæmpe. Jeg gjorde hvad jeg kunne, og jeg svedte for det. I høj grad.!

Jeg nåede ud og løbe i eftermiddag. Søster dissede det helt enormt, det var i hvert fald ikke sundt for musklerne, både at løbe OG spille badminton i et par timer!

Men det har jeg altså gjort alligevel. Løb de hurtigste og ikke mindst varmeste 4,3 km nogensinde, derfor blev det kun til 4,3 og ikke 5. Valgte at gå det sidste stykke hjem for at spare på kræfterne og svede af.

Er overrasket over hvor meget den ekstra form betød i singlerne i dag. Jeg fik varmen - jovist - men jeg følte mig ikke decideret træt, før til absolut sidst, og så endda alligevel ikke helt. Hvad kan man så konkludere ud fra det?

Det er ikke hårdt nok..
Lige den dag, blev jeg ikke presset hårdt nok..
Skal man blive bedre, skal man presses..
Men hvad, hvad kan man lige forvente af en super skod træner, der er ny i klubben og ingen kender? Jeg har gjort en god gerning ved at uddele øretæver..

Glæder mig til at komme tilbage til "min egen" klub igen.. Der vil det for alvor give mening at fyre den max af i kampene, fordi der er noget at spille om; en plads på holdet. 1. holdet. jeg ved ikke om det er umuligt på points, men jeg har da tænkt mig at gøre en aktiv indsats!

Er meldt til to stævner. I laveste række. Man skal starte et sted, og bunden er et godt udgangspunkt. Har lavet træningsdagbog, på fællesopfordring fra Tvitter ved sidste træning.
Min mål er at avancere to rækker i løber af sæsonen. Den sidste række, som må være drømmen, kommer vist til at vente til næste år, for der skal der virkelig pukles igennem.
Rom blev ikke bygget på en eftermiddag.

I morgen skal jeg helst ud og løbe inden frokost, kan jeg mærke på mine ben. En god, lang, langsom tur. Bare tulle derudaf, og blive rigtig godt træt. Efter frokost går turen til København. Har en aftale med Teak, som jeg ikke helt ved hvad ender med. Noget med bilen, men er ikke helt klar over hvad der skal ske endnu. Vi skrev lidt frem og tilbage, ham noget om at han ikke kan overskue den plan han har i morgen. Jeg svarede at han ikke skulle få stress over en ikke akut-bilaftale, og at jeg da bare kunne sætte de nye hjul på selv. Han svarede, at han havde tænkt sig at overholde vores aftale. Efter det er klaret, satser jeg på at han gerne vil spise med. Sammen med knægten oppe i huset. Og måske en datter. Dvs jeg skal kokke til 3-4 personer. Derefter står den på shining og lækkerhed og en bette fest. Hvis jeg når så langt, og ikke er total udmattet til den tid.

Hør en loppe gø!
Udmattet?!

Det skulle da være første gang i LANG tid!

Lørdag skal jeg ingenting. INTET!!! Udover at have rigtig kvalitets- og formodentlig tømmermændstid i eget selskab. Hvilket minder mig om at jeg skal have returneret nogle film asap!

Tvitter er i sommerhus, det passer mig fint. Det bliver en hyggelig weekend.
Hans telefon er i udu, men der blev lige kommunikeret ti min over face. Det hjalp.

Singlen i dag mindede mig om hvad badminton handler om - for mig.

You're out there fighting. On your own.
Engang imellem er der pause mellem sættene, hvor du måske har en til at give til inputs der sikrer en sejr - eller også er du nødt til at tænke dig frem til det, selv.
Man er selv nødt til at gøre det faktiske arbejde, sliddet skal man tage selv.
Sådan er gamet nu engang.

I Damesingle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svedige tanker...! er publiceret 26/08-2011 00:17 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.