1 år, 2 måneder siden

Vil du med i biografen?

Nede på point
Olivia Birch...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
6 måneder, 5 dage siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
3 måneder, 7 dage siden
Gnist...
Signe Unmack...
1 år, 6 måneder siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
6 måneder, 20 dage siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
6 måneder, 28 dage siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Så fløj tiden..!

Ikke fordi jeg ikke har haft tid eller idé eller inspiration til at skrive, men fordi jeg har ville tænke.

Der er tusindvis af tanker der flyver, der skal sorteres, ryddes op, støves af og luftes ud - i mit hoved.. At kunne slappe af i mandens selskab og bare nyde at være sammen med ham er stadig så uvirkeligt at jeg fortsat venter på at vågne op og indse at det hele er fake..

Der er ingen der er så sød, så flink, så hot (well, sorry, men det synes jeg), som kan give mig så meget plads og samtidig gider knalde dagligt.. Jeg ved godt hvad man siger - at i de første par uger så.. Men nope, det har efterhånden varet i et par måneder nu og han er bare altid klar på hvad end jeg byder ham.. Heste, dates, sex, opvask, oprydning, rengøring, tøjvask, hverdag - nåhr ja - og så har vi lige booket den her ferie sammen til Egypten.. Først havde jeg det mega, som i MEGA stramt over at han skulle lave en aftale om med x-konen for at få passet ungerne så vi kan komme afsted - men nu her et par uger senere, jamen så går det meget nemmere med at bede om hjælp, uden at skulle være nervøs eller bekymret.. Det kan noget, og det er dælme godt altså..

Grey lurer lidt i skyggen, og inden internettet springer i luften over at jeg stadig skriver med ham, jamen så er det lige præcis det der sker.. Vi skriver.. Jeg har ikke fortalt ham om JC endnu, men det kommer - jeg er nu i langt højere grad end før opsat på at få gjort det ansigt til ansigt.. Sige tak for alt - for uanset hvordan jeg end vender og drejer det, jamen så HAR han bare gjort noget godt for mig, i det år der efterhånden er gået - plus det løse selvfølgelig.. Uanset hvad man må synes, så har han bare været en super betydningsfuld person i mit liv.. Hvordan det kapitel må ende - eller fortsætte (uden knalderi, that it), det vil tiden vise.. Jeg har ingen forventninger, udover dem til mig selv, som handler om at være ærlig - også overfor ham..

Imens er jeg landet i min sofa.. Mit arbejdsliv er planlagt det næste halve år frem og basisindtægten består i hvert fald i de første seks måneder af den høje timeløn, minimum tre fulde dage om ugen.. Det betyder, at jeg kan tjene en uges penge, på tre dage.. Det betyder igen, at der er plads i kalenderen enten til ekstra, eller, alternativt, plads til ikke at komme så langt bagefter, så jeg bliver ulykkelig af det.. JC er igang med at lære mig en masse om struktur, bare fordi han selv er sådan - jeg prøver at læne mig op af det og suge til mig, og det hjælper lige så stille og roligt.. Det giver ro at være i hans selskab og mærke, bare mærke, at det er okay.. Uanset hvor travlt jeg har, så er det okay.. Det er sindssygt befriende..

Vi har booket vores første ferie til Egypten, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ned og se pyraminderne med ham. Jeg har drømt om at komme derned siden...well, ca lige så længe som jeg drømte om at komme til Australien, så det er slet ikke så ringe endda, at lige krydse den af på listen..!

Jo jo, og så er drømmen om det nye køkken måske også rykket en smule tættere på - altså - det gør ikke noget, det gør det virkelig ikke..

Tingene flasker sig, og det går stille og roligt godt.. Jeg har stadig gevaldigt svært ved at tro på det, men det begynder efterhånden at virke.. Når han har sine børn, jamen, så er vi hos ham - når han ikke har dem, jamen, så er vi hos mig.. Det spiller.. Og han gider hverdagen.. Han gider rydde op, fylde og tømme opvasker, tøjvask, rengøring - osv osv - simpelthen fordi han har accepteret, at det bare er en del af hverdagen.. Man kan lige så godt bare få det gjort, uden alt for meget brok, for det kommer alligevel til at ske, uanset hvordan man vender og drejer det..

Der er bare ingen grund til at gå i panik over det..

Det er simpelthen bare... rart altså...

Nåhr ja, og i dag fandt jeg ud af, at man kan komme i biffen igen allerede søndag, så jeg spurgte om han ville med.. Han smilede og svarede; "Ja da, skat."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil du med i biografen? er publiceret 12/01-2022 21:20 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.