Min kuffert afsted på egen hånd... igen!

Det første palindrom-år
Olivia Birch...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
14 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
3 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
6 år siden
råb
Halina Abram...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
10 år siden
sulten
Sunstar31
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
10 måneder, 24 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
Ja. Det gik så hverken værre eller bedre i går.

Samtlige fly på vej hjem til DK var forsinkede - først det ene - og så det andet. Ikke noget kritisk, men forsinkelser er bare generelt irriterende. Det var dog forståeligt nok, eftersom der mildest talt var snestorme i begge norske lufthavne vi besøgte på turen hjem. Minus ti grader, det er bare edder koldt!

Endelig endte vi så i Billund, mere end klar til at mærke dansk, frostfri jord under benene igen og det lykkes da også, men på et hængende hår. 0 grader. Det føltes helt lunt, i forhold til de minus 10 vi kom fra.

Jeg tjekker normalt aldrig bagage ind, men gjorde det denne gang, fordi kollegaen gjorde det - og selvfølgelig gik det galt igen. Min kuffert ville simpelthen ikke med til Billund og var blevet efterladt i Norge. Selvfølgelig også som den eneste kuffert! Typisk altså!

Men som planlagt - således udført. Hjem til de gamle og hente hunden og så afsted til dagens final destination. Jeg havde skrevet til ham, at han ikke behøvede at vente oppe - men selvfølgelig gjorde han da det alligevel. Lukkede hunden ind og han vimsede lige så sikkert ind og fandt ham i sofaen og han kom os i møde. Kram og kys og sludder og bare rolig hygge i køkkenet. Plads til at være lidt udkørt og træt og turen gik da også ret hurtigt videre til sofaen, hvor der blev crashet grusomt til Nissebanden i Grønland. Vi grinede og diskuterede den gamle julekalender. Den holder stadig, selvom den er fra 1983! Fantastiske figurer, udmærket historie og elendige special effects. Genialt.

Jeg har noget med den scene hvor de kommer kørende i deres gamle vogn hen til luftballonen og hornet har sat sig fast. Jeg er FÆRDIG af grin, HVER gang! Fuldkommen, tårepersende færdig af grin!

Vi snakkede om arbejde, om ugen, om ungerne - og hans yngste havde spurgt efter mig, da han havde forbi til at hjælpe sin far med at sætte vinterdæk på. Han havde spurgt hvornår han så mig igen. Nåhr. Det gik lige i hjertet at den lille bandit allerede har det sådan med mig. Men der var også bare god kemi mellem den lille bulderbasse og mig.

Lige nu... Hehe...

Jo, lige nu er jeg produktet af en manglende kuffert! Jeg sidder i køkkenet i hans tøj, eftersom jeg mangler min kuffert. Jeg kunne godt have kørt hjem og have hentet et ny "kit", men jeg trængte desperat til at komme i seng og sove..
...Så derfor lagde vi os først til at sove kl 2 om natten...!

Mange timer blev det godt nok ikke til, men det var skønt at slappe af. Der går ikke mange timer om natten, hvor jeg ikke kan mærke hvor han er og i det splitsekund han er bare lidt vågen, får jeg opmærksomhed under dynen med en hånd eller en arm eller en invitation til at flette ben med ham.

Jeg gik i bad og gik ombord i hans klædeskab. Jeg har drillet ham med alle hans sorte og grå beklædningsgenstande og fik syn for sagen. Jeg stjal det ene af to par ikke-sorte træningsbukser og en ikke-sort t-shirt. Han er ikke verdens største, så tøjet passer perfekt.

Stod og ordnede mit hår på badeværelset og han kom ud til mig for at gå i bad.

Hans krop!! Holy moly! Hans skuldre er stærke og tydeligt trænede. Hans overarme er markerede, tydeligt trænede, men ikke upassende store. De øverste fire mavemuskler ses tydeligt og hans ben er stærke at se på.. Nej nej nej det er lækkert altså!

Jeg "arbejder" ved køkkenbordet i hans køkken, imens jeg lytter lydbog. Han har lige taget en telefon og pludrer - jeg kan ikke høre hvad der sker - men det er hyggeligt at være her og føle at jeg er produktiv.

Jeg har lidt sluttet frem med mine skriverier. Det giver ro i hovedet at komme ud med ord på skrift på den her måde, så jeg vælger at tage mig tiden til det.

Senere skal han med på tur - jeg skal til Sjælland og undervise i eftermiddag og han spurgte om han måtte komme med. Selvfølgelig må han det. Sådan havde jeg det på ingen måde med revisoren, hvor jeg følte mig total kvalt! Ham her - han må gerne komme med!

Nåhr ja, og derudover.
Vi lå på sofaen i går og snakkede lidt om den manglende kuffert og det pludseligt opståede behov for shopping der var opstået i den forbindelse.

Han har købt:
- Ny mad- og vandskål til hunden.
- Ny foderbøtte, for selvfølgelig skal det da ikke bare opbevares i den ellers udmærkede pose!
- Shampoo (vi snakkede om hvordan langt hår bare har rigtig godt af lidt luksus engang imellem - men efter han var faldet ned af stolen over prisen, jamen så valgte han så at købe den alligevel - til hans datter (riiiiight!)
- Chokoladejulekalender til mig
- Te, fra Perch's, fordi vi kom ind på, at det er min absolutte ynglings..

Om jeg føler mig forkælet? MEGA forkælet! Det er SÅ lækkert!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min kuffert afsted på egen hånd... igen! er publiceret 03/12-2021 11:33 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.