11 år siden

Puffy-eyed Pokémon

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
14 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Vågnede med gobleøjne, puffy og røde. Øv, ligner en puffy-eyed Pokémon uden superkræfter. Verden ser ond og uoverskuelig ud. Jeg ved ikke hvor jeg starte og hvor jeg skal slutte.
.........
Ok, sidder pt på Globen og er på Twitter, læser Nick Cave og er generelt i et bad ass humør. V har lige skrevet at hun skal i uniparken til fredagsbar og se nogle venner optræde, måske man skulle overveje at tage med, hvis hun vil ha en med. Kunne godt bruge nogle nye og friske inputs. Se lidt af Århus. Håber Gople øjnene er forsvundet til den tid.

Fuck, var lige en tur helt nede i kulkælderen at vende i går ergo Gople-øjne. Helt dernede hvor der er klamt fugtigt og muggen-mørkt. Fik et mærkeligt-fesent afslag fra det job der. I det mindste kan jeg stole på min gut-feeling. Den er trods alt et ret godt barometer. Men jeg havde nok trods alt levet lidt i håbet om at mavekulen tog fejl, aber nein. Og på trods af mit indre barometer, på trods af at jeg på en måde havde afskrevet det, så var der alligevel et lille håb som havde holdt mig kørende, og som gjorde at jeg kollapsede lidt som Twin Towers, da jeg havde læst mailen. Men da jeg er midlertidigt udstationeret i en håbløs lille provinsforstad, måtte jeg lige holde lidt sammen på murbrokkerne og stramme op på ruinhoben med intermistiske klamphugløsninger, mens jeg kom igennem kernefamilien DK's rutiner.

I dag rejste jeg mig så fra Ground Zero og har strammet stellet ind i en ny vinterjakke selvom solen skinner fra en næsten skyfri himmel. En skrøbelig-blød facade indeholdende en nedsmeltet fejlkonstruktion. S ringede, ville høre hvordan det var gået. Hun var stadig helt sikker på at jeg havde fået det. Hun var helt vred på mine vegne – og syntes de er nogle douchebags. Well, THEY ARE! Jeg har alla Super Tarvli', Fuckta og Aldrig opfundet et hade-alias til dem.... gnæk, gnæk, vil ikke afsløre det her....meeen det er ret sejt... hæ hæ. Snakkede længe med hende og nu har vi gang i et par ok fede fællesprojekter i næste uge... måske alt bliver til det bedste i sidste ende.
........
Arrgg, sidder ved siden af nogle Århusianere.... den ene bliver ved med at sige "Walla Sten, det var ikk mig der gjorde det". (det lyder faktisk ret cool, den nakker jeg til mit personlige ordforråd.... det skal siges med sådan lidt indvandreraccent.... den går godt i alle situationer, hvor man virkelig skal bevise sin uskyld)
........
Argggg.... Nick Cave's bog: Da æselet så engelen passer perfekt til humøret: rå, sort, knudret, deprimerende men alligevel fantasifuld (indsæt lille sørgmodig smiley). Den er lidt bøvlet i oversættelsen af og til men man, han er ord-motherfucker af kaliber..... love it. Jeg har allerede læst hans The Death of Bunny Monroe.... den var genial men top-deprimerende, ikke meget håb at finde i menneskets natur dér. Men Nick Cave, han er en wicked dude.
........
Walla-dude er erstattet af to asian-chicks med for korte skørter, for meget make-up, for højt ringende Iphones..... og et for psykopat-irriterende grin, der lyder lige så infernalsk og insisterende som polyfoniske ringetoner. Jeg ligner Edvard Munchs stumme skrig og har 'shut-up-sluts' bøjet i neon hængende over mit hoved.
..........
Nå, nu spiller de 'Papa don't preach'..... så væk med surhed, vrede og menneskeforagt og goddag til fredagshumør in spe... nu kommer Scully, favorit detektiv-veninde snart.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Puffy-eyed Pokémon er publiceret 09/09-2011 15:56 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.