Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
2 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
4 år siden
I dag var det varmtvandsgymnastik, der var på programmet. Det er bare så dejligt at komme i det varme vand. Jeg er næsten lige startet igen efter en længere pause, men uha hvor er det godt. I dag snakkede jeg med en kvinde, der er på holdet. Hun fortalte, at vi har en fælles ven, og nej det forbavser mig slet ikke, for jeg har evnen til at finde et eller andet, som er i relief med hinanden. Det er bare så pudsigt.

En af de første gange jeg besøgte min veninde, gik vi strøgtur i byen, og mens vi gik der, tænkte jeg på , om jeg havde nogel bekendte i byen, og jo, der var da Bettinas mor med familie. Vi vendte om og gik nedad Strøget igen, og pludselig......

..... ja pludselig stod Bettinas mor med familie og venner lige foran os. Det var sjældent at de var der, men nu var de her sammen med deres gæster.

En anden gang var jeg inviteret til bryllup hos et par i Herning.Der var et par ældre damer, som jeg kendte fra bloggen, der også skulle med, og de havde fået lov at overnatte hos den enes søn og svigerdatter, og jeg blev også inviteret til at overnatte der.

Jeg kendte ikke det unge par, men svigerdatteren kom fra en by ikke langt fra mit barndomsland. Der kom hendes far fra, og jeg kendte da også til ham. Han gik i samme klasse som min bror, og vi er såmænd også i slægt med hinanden.

Jeg skal i gang med at skrive et par sange, og i aften er jeg inviteret til tøjparty.

Hyggehejsa Nellemor, som alle jo kender.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lille verden. er publiceret 12/04-2012 16:32 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.