PÅ vej ind til fys.

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Vi snakkede om sider på nettet, Carlo og jeg, da vi kørte ind til byen. Han efterlyste flere dagbøger fra min hånd. Jeg har vist ham, hvordan han finder mine dagbøger her, og han går troligt hver dag ind for at kigge, men længe siden, at der havde været nyt. Det kan vi jo ikke have, så jeg må skrive noget oftere.

Når jeg sidder med kalenderen foran mig så bliver jeg helt svedt. Vi skal meget de næste mange dage, Der er konfirmationer, der er 60 og 70 års fødselsdage og der er en musical Chess, som jeg skal i musikhuset i Esbjerg og opleve. Jeg skal også snart på en ferie til Hou sammen med Hjerneskadeforeningen.

\"Du har ingen hjerneskade\" siger min neorolog, og nej det ved jeg godt, men jeg er påvirket i min hjerne af sygdom og medicin. På vejen ind til byen sagde jeg til Carlo, at jeg var ved at blive skør, og han spurgte om, hvad jeg mente. Jo jeg havde svært ved at huske og så videre, og så spurgte jeg ham: \"Hvem er du ? og han svarede, at han var min kok.Det er han også, og dygtig dertil, og¨dem der har smagt noget af hans mad ved det også. Men han forstod også min humor.

Jeg var inde hos fys, og i denne tid har jeg igen en ung studerende. Han er ung og en bette en, men han er meget faglig dygtig og så har han humor. Jeg havde nogle myoser i mellem skulderblade og han fik taget det meste væk. De giver smerter, men de smerter kan jeg ikke forklare, men tager man en rød pil og borer ind i kroppen, så er det sådan omtrent.

I eftermiddag skal jeg i klub, og vi skal have planlægningsmøde, og vi skal snakke videre om vor tur til Gardasøen til sidst i september. Der skal vi være i 7 dage, men der er jo længe til sidst i september.

Jeg har ikke mere på tapeten, men vender snarest tilbage.

Hyggehejsa fra en rendemaske Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PÅ vej ind til fys. er publiceret 02/05-2012 12:01 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.