Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
20 dage siden
Hej dagbog, Så er det idag..jeg er nød til at blive sjæle mæssig kold...hvorfor? fordi jeg er bange for, at de vil se på min fortid..alle nederlag, og alt den smerte der lægger deri. det er ikke kun en formodning...jeg ved det..jeg har ligesom fået advarslen om det...at det kunne ske..så idag, må jeg begrave alt dybt...og passe på ikke at give nøglen væk,..men veje mine ord på en guldvægt..hvilket er min bedste chance..jeg må huske på, at sandheden ikke altid bør gives, selv om man ikke lyver..men for hulan da..jeg er vandt til at bruge mine følelser..mærke når jeg skriver...også at skulle fjerne de følser der normalt hænger ude på tøjet..Humor? måske kan det hjælpe..everythings a joke..har bare brug for det sjove i det..

nå, men ellers fik jeg plantet nogle frø fra en jalapenios..håber de kommer..så jeg har chili, snack peber..jalapenios..i år..til mine pizza'er. frisk fra udestuen.

mit citrus træ, så godt nok flot ud, med alle de blomster...den grønne plante jeg fik af en kvinde..holder sig også stadig ok..den har et par misfarvede lange blade nu..hvilket er lidt ærgeligt...

kan høre luft alarmen..der bliver testet..

15:50 - Kommer lige dernede fra..det var en succes. Jeg lod ikke mine følelser komme ud..og fik afvæbnet en enkelt situation..hvor der blev lagt op til det, jeg ikke ville.. Jeg er ikke interreseret i, at 2 forskellige ting bliver blandet sammen..fiasko og døden for sig, arbejde og uddannelse et andet sted.

nu skal der så findes ud af, om planerne så kan udføres..de var ved at snakke om, at jeg da kunne komme ud i 3-6 måneder? husker det ikke...jaja..først vil jeg lige være sikker på, at jeg så ved succes har muligheden for, at få uddannelsen..jeg vil ikke fuckes med bagefter...og spilde min tid..

Jeg skal så ha lavet en resource profil..ååh gud,..Jeg har sku ikke så mange..jeg kan synge og skrive, gør mit bedste..kommer til tiden..ooh and i fuck really well..hehe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kold - 15:50 er publiceret 02/05-2012 12:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.