intet igår + t-shirt

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Hey dagbog, der var intet at lave igår..en beskeder fra nogen, ingen at chatte med...lige iøjeblikket kommer og går folk hurtigt..ufattelig mange.

Jeg var lige ved at købe den islagkage der var på tilbud..min far har jo fødselsdag i august. ellers må jeg hellere få købt mig et par T-shirts..

Jeg skal nok også har plantet et par chili'ere mere..også håber jeg, at jeg er klar til imorgen..samtalen..ved den nok bliver hård..især hvis jeg ikke kan styre mine følelser pga fortidens dårlige oplevelser..jeg SKAL holde mig selv sammen..det er fint nok med følelser når jeg skriver, og at kanalisere dem igennem sang..men lige imorgen skal de være væk..og jeg kan ikke være vred..jeg har ikke noget at være vred over på dem..så jeg kan ikke bruge vreden for at undgå den anden følelse.

Så skal jeg også ha skrevet bagsiden på min bog,..og jeg har ikke skrevet på min bog i et par dage nu..lysten mangler stadig, synes ikke den bliver god..alle hoved overskrifer med punkter til indhold er på plads..den skal sendes via mail inden imorgen...suk...

09.59 - jeg har lige bestilt en sort T-shirt..med bryst skrift : my pen is.. huge..og på siden har jeg så placeret et rødt kors..med underskrift "orgasm doner" - well,..har brug for noget provo..og den kan vist gøre det..bi ting..jeg kan bruge den på fjæsbogen..en jeg har gået i skole med, har taget stilling til organ donation..med billede af kortet osv..så kan jeg placere min T-shirt ærme på et billede..og skrive, på engelsk..I have been a doner for a long time,.... - hey, lidt humor skal der være...

så er det vist tid til lidt musik her til morgen..Boulevard of broken dreams..

Jeg mener, har lidt på fornemmelsen at folk i virkeligheden ser mig lidt som..en munk..ufarlig, en veninde..og hvis det er sådan.,..sååe..fordi jeg aldrig snakker om du ved nok..

16:19 - har lavet fuldkorns paste idag..havde ikke fuldkorn sidst..så da blev det bare hvid pasta..men altså, man er vel nød til at starte et sted..hvis man skal lære noget..så kan man gøre det bedre ved forsøg 2..fik også melet det bedre..denne gang..

Har lige lavet en konkurrance i min guild i wow...folk der ved, at jeg elsker at rime..så jeg har på engelske rim udlovet 500 fortune cookies, hvis man flyver hen et bestemt sted( det samme sted som på billedet) og tager et billede af sig selv..der hvor jeg havde indsat "the cookie monster" faktisk ret fedt rim..neden under har jeg så indsat noget "travel music" - God's away on Buisness med Tom waits...et stykker jeg har siddet og hørt den sidste time..den er bare god! hehe...god tekst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget intet igår + t-shirt er publiceret 01/05-2012 08:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.