Stille og rolig påske.

Problemer?
EmmaBechh
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
2 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
5 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
6 år siden
God karma...
Kianna Kitte...
3 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
2 år siden
Påsken er ved at være forbi. Carlo var ude at sejle en tur til Fanø fra tirsdag til torsdag. Lørdag kom en veninde forbi og i dag var vi en tur nede hos min svigermor.Hun blev så glad for besøget og diskede op for os. Hun er stadig rask og rørig, og hun havde kaffen parat, da vi dukkede op. Hun holder sig godt, og hun bliver 90 år til august. Hun har en kæmpe familie, og er stammoder til over 100 personer i 5 generationer.

Jeg kontaktede Anne for at høre, om hun ville med, men Anne fortalte, at hun havde ligget syg fra i fredags, men at hun havde raskmeldt sig til i morgen, så hun ville blive hjemme og slappe af. Hun har fået en god lejlighed, og klarer sig fint. Det er dejligt at opleve.

Da vi kom hjem igen, tog jeg mine staver og gik en tur med de små veje her i vor lille landsby. Jeg skal lige ind i rytmen igen, inden jeg gradvis forlænger turen, men det var sørme dejligt. Åh, jeg fik sådan kramperi mit ene læg, men jeg kom hel hjem igen. Jeg tog mobilen med, og Carlo lovede at hente mig, hvis jeg ikke kunne gå hjem igen, men det kunne jeg selvfølgelig.

Vi har det lidt skidt begge to. Kvalme og utilpashed og det kører rundt i maven, så vi skal ikke have så meget aftensmad. Jeg er også svimmel og lidt trist til mode, men det går helt sikkert over igen. Det kan vi alle komme ud for, og i dag er det min tur. Øv bøv.

I aften skal jeg tidligt i seng, og tidligt op i morgen og bare nyde dagen. Jeg starter ud med en fridag, og det er ikke så ringe lige efter påsken.

Det er så anden gang at jeg skriver dagbog i dag. Den første slap væk, og det var nok også meningen, fordi, det ikke var helt langtidsholdbart, men det er denne dagbog nu.

Hyggehejsa fra en lidt slap, lidt svimmel og utilpas
og lidt sulten efter lidt mad.,
lidt i lidt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stille og rolig påske. er publiceret 09/04-2012 19:16 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.