Kommer foråret i dag?

Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Det er efterhånden længe siden, de skrev at foråret er over os, og at fuglene havde gang i deres optimistiske forårssang, fordi de igen glæder sig til, at naturen fylder deres spisekammer op. Måske skal jeg ikke gå og mukke så meget over vejret, ( jeg ved ikke hvor stor en procentdel af os danskeres tale handler om vejret, jeg vil tro den er høj.) for et gammelt ordsprog siger jo: at maj måneds kulde, gør laderne fulde, så det tegner vist ret godt i år.

Min ide om "outdoor living" er svær at leve op til, når man hele tiden må pakke sig ind i trøjer og tykke halstørklæder, det hæmmer aktiviteten noget, den er faktisk ikke for høj i forvejen.

Nå, men jeg har da fået plantet mine krukker til. Nu venter jeg så på, at de kommer til at ligne store flotte buketter, der kan fryde mit og andres øje.

I weekenden får jeg nogle store plantekasser, det bliver lidt anderledes. Ikke forde jeg syntes de er kønne, men med sidste års regn i tankerne, må jeg prøve noget nyt. Det bliver selvfølgelig også spændende.

jeg brokkede mg vist lidt for tidligt, brisen der strømmer ind af mit åbne vindue, er da ganske mild, så måske dukker foråret op i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kommer foråret i dag? er publiceret 18/05-2012 08:30 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.