11 år siden

Mørbanket

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 2 måneder siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Sidder med den obligatoriske kop kaffe, mens tvillingerne ligger i sofaerne og ser Lillefod på Ramasjang... Hvor er det dejligt med ferie, om selv om det nærmere er vinterferie end påske, så synes jeg egentlig vejret har været ok.

Vi har i hvert fald været meget udenfor. En del af vores lille skov består af aske træer. Desværre er en del af dem af ramt af asketop syge, så nu har jeg endelig fået dem fældet og kørt hjem. Sikke et arbejde. Selv om J og C samt Hans har været for at hjælpe, så tager det nu sin tid... som man siger, træ varmer mere end en gang; når det skal saves, kløes og når det ligger i brændeovnen. Det har nu været en fornøjelse at få brugt kroppen. Især med at kløve træet på god gammeldaws maner med en slags økse... bevares til nogle at stykkerne har måtte opgive håndkraften, og bruge den elektriske - men det andet er nu sjovere. Selv om prisen er at være total mørbanket i hele kroppen, efter at have været i gang i flere dage.

Jeg har ikke brugt fem minutter på jobbet den sidste uges tid. Faktisk er jeg lidt stolt af mig selv, at jeg ikke lige har skulle tjekke mail eller kalenderen, men har kunne ladet det helt ligge. Sidder lidt og ønsker, at jeg ikke havde et kontorjob - men kunne arbejde mere i det fri. Et job hvor jeg kunne kombinere de to ville være fantastisk. Nå, det er den samme gamle sang... jeg har det trods alt godt som det er nu, og det at bo på landet på en gammel gård, er jo også en slags fast job i det fri.

Jeg har da et par gode "projekter", der bare venter på bedre vejr; det enorme gamle driv- eller væksthus skal jeg enten have renoveret eller revet ned. Det er bygget af Marius for mange år siden, og helt sikkert set bedre tider, en del af træværket er mørt, og flere og flere glas er begyndt at falde ud. Jeg burde nok låne Hans' rendegraver og bare læsse det hele i en skrot container, og få plantet græs i stedet for. Men tanken om agurker, tomater, peber osv fra eget drivhus pirrer mig lidt, selv om det er en del lettere bare at handle det i Bilka... og sikkert også en del billigere, hvis man regner det hele med.

Haha, sidder lige og tænker på det faktisk har været agurketid... der er ikke sket det hele vilde i påsken; fred fra job og det daglige stress og jag. Jeg har bevidst undgået at planlægge en hel masse, udover vi skal til påskefrokost i dag, har vi været hjemme, så jeg har kunnet være noget for ungerne, dvs. specielt tvillingerne - de store har været her on/off - men sådan er det jo i den alder.

Det vildeste der er sket var forleden aften hvor Maria ringede... hun er blevet tilbudt job i hovedkontoret, og ville høre min mening om det. Det er ikke fordi vi ellers snakker så meget sammen, en gang eller to om måneden. Efter en længere periode med et yoyo agtigt forhold, fandt vi endelig ud af at holde op med at forsøge på at være kærester... kærester, suk. Det ord, der giver det lille stik. Hmm, gider ikke mere klynkeri om emnet - jeg vil være glad for alt det jeg har.... alene udsigten over marken og skoven, der pudret med lidt sne venter på solen og varmen, gør mig glad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mørbanket er publiceret 31/03-2013 08:35 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.