9 år siden

Og så er endnu en dag gået

Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Det har været en sær dag!
Jeg startede med at føle mig mere bombet end Dresden og var også ret smadret igennem hele arbejdsdagen, hvor jeg havde en mindre konflikt med en urimelig kollega. Men nok om det, hvis hun har så meget at brokke sig over (efter hends egen mening) så kommer fløjelshandskerne bare af, længee er den ikke. Så kan hun lave alt det arbejde hun faktisk burde i stedet for at bo i sin lille beskyttede bobbel, som hun kun bor i, for hvis noget ikke går efter hendes hoved bliver hun en brokkerøv.
Det er som regel nemmere bare at stryge de typer med hårene, men i dag fik jeg så nok...
Men så tog dagen en fantastisk drejning! Jeg var på café med min bedste veninde igennem 11 år hvor vi fik kaffe og kakao og hørte dejlig live-musik (Morten Remar is the man! Hvis hans sang 'Umulige Kærester' skulle udkomme en dag, så bør i høre den!)
Jeg har en mærkelig crush på min veninde, hun er virkeligt fantastisk og smuk og dejlig og har en lige så sær form for humor, som jeg selv har, men jeg er virkeligt bange for at være sammen med hende af frygt for at det skulle ende galt... I know, jeg lyder ret piget, men it's the truth!
Vi har også haft perioder hvor vi har flirtet en del og begge givet udtryk for at vi var 'nysgerrige men usikre' men jeg aner virkeligt ikke hvad jeg skal gøre ved det. Men som det er lige nu har jeg verdens bedste veninde :-)
Jeg bor sammen med en kammerat, hvis bror dukkede op for en time siden... Han invaderer vores lejlighed HVER weekend og eftersom mig og min kammerat arbejder på den samme fabrik på skiftehold, betyder det at vi ikke nødvendigvis har fri. Så nu er han her hele weekenden imens vi har dagvagt... Suk... Og han er virkeligt negativ, det er svært at forklare men han har aldrig noget godt at sige...
Nu ligger jeg i min seng og lytter til noget dejlig stille musik og prøver at meditere mig i søvn, inden det er op på arbejde i morgen tidlig... Glæder mig til vi er færdige med dagvagterne for denne omgang.
Men endnu en gang går det op for mig at jeg har glemt at børste tænder, så det vil jeg lige gøre og så for alvor lægge mig til ro.
Sov godt og drøm fabelagtigt!
Smileyface awaaaayy!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Og så er endnu en dag gået er publiceret 03/10-2014 21:05 af George Smileyface.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.