7 år siden

Drømme jobbet eller ikke?

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hej med jer.

Jeg har valgt denne overskrift, da jeg idag har en del blandet følelser og tanker om mit job. Nogle gange kommer jeg hjem fra jobbet helt udmattet og drænet for energi, manglende overskud til social livet og fritidsindteresser. Det sværeste er min skyldfølelse overfor min søn, det er ikke hans skyld mor ikke trives på jobbet. Heldigvis indtil videre har jeg haft overskud til at tage mig af ham, og være en glad mor overfor ham.

Jeg savner ansvar og udfordringer i mit job, jeg savner at anvende flere af mine kompetencer. Jeg savner at kunne mærke mig selv i jobbet, jeg forsøger at råbe mine kollegaer op men intet sker.

Jeg ved dog at det er et spørgsmål om tid, før jobbet kan tage helt over. Hvis jeg ikke handler, jeg sidder lige nu og tænker over hvad jeg kan. Min leder, arbejdes-miljøet har jeg prøvet uden hel. Jeg har derfor sat en dato på hvor lang tid jeg vil give det, og er kommet frem til sept. 2017 også af hensyn til økonomiske årsager. Ligeledes er jeg begyndt at søge andre job.

samtidig er jeg ikke sikker på om jeg ønsker at arbejde som pædagog resten af mit liv, så forskellige uddannelser har været oppe og vende i mit hoved. Jeg har en kæmpe interesse for kompetenceudvikling ud fra et samfundsmæssigt perspektiv, men selv dette er bred i sig selv, og det ikke bliver ikke lettere af at uddannelses mulighederne bliver større og større.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme jobbet eller ikke? er publiceret 15/10-2016 12:30 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.