Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 17 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Nå hva sker der så i mit liv? ret travlt på arbejde dog på en sådan måde jeg begynder at have tid til at følge op på opgaver som længe ikke er blevet passet.

Jeg har forsøgt at syne bilen inden besøg på værksted, men ja nu må den så lige have bremseskiver på baghjulene inden den er i orden.

Så er jeg langt om længe gået i gang med et kæmpe graveprojekt 25 m rende til udsivningsrør i 90-100 cm dybde, det er meget leret og Følles sindssygt hårdt. siden søndag har jeg vel arbejdet på det i 7-8 timer jeg har fået banket røret ind i brønden, og næsten en meter er gravet, det foregår mellem buske og bede, og selv om jeg fandt en benzindrevet pælebord ja så sker der ikke meget lerjorden kan stort set kun løsnes med et koben, og selv når det er løsnet vil det ikke slippe sit tag i bunden af renden, og jeg bevæger mig rundt i lerede træsko på størrelse med svømmefødder af ler på sider og under bunden. det er ret tungt. men jeg er superglad for i dag at have fået hul til brønden og røret sat fast der.

Sidste weekend i september var jeg hundedommer til DM i Horsens det blev en supergod weekend med mange dygtige hunde solskin og tørvejr fest og hotelovernatning. Det tog mig nogle dage at vågne op efter den weekend sikkert især fordi Irene havde fundet skrivebordmedsengover møbel som skulle hentes og adskilles i Århus og bæres ind og samles i Kolding, og ovenpå en fyldt weekend og 2 dage fyldt både i arbejdstid og fritid så sov jeg bare fra tirsdag aften da møblet var samlet nærmest 12 timer, inden endnu en arbejdsdag startede.

Ellers har jeg oplevet at jeg lidt demensagtigt holdt stille ved indkørselen til en helt tom rundkørsel og venter på den ikke eksisterende lysregulering bliver grøn, det skete så først noget da bilen bag mig tudede i hornet :-)

håber i nyder dagene.
Sov godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rødt lys i rundkørsel er publiceret 05/10-2017 22:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.