Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
10 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
9 måneder, 12 dage siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Nå hva sker der så i mit liv? ret travlt på arbejde dog på en sådan måde jeg begynder at have tid til at følge op på opgaver som længe ikke er blevet passet.

Jeg har forsøgt at syne bilen inden besøg på værksted, men ja nu må den så lige have bremseskiver på baghjulene inden den er i orden.

Så er jeg langt om længe gået i gang med et kæmpe graveprojekt 25 m rende til udsivningsrør i 90-100 cm dybde, det er meget leret og Følles sindssygt hårdt. siden søndag har jeg vel arbejdet på det i 7-8 timer jeg har fået banket røret ind i brønden, og næsten en meter er gravet, det foregår mellem buske og bede, og selv om jeg fandt en benzindrevet pælebord ja så sker der ikke meget lerjorden kan stort set kun løsnes med et koben, og selv når det er løsnet vil det ikke slippe sit tag i bunden af renden, og jeg bevæger mig rundt i lerede træsko på størrelse med svømmefødder af ler på sider og under bunden. det er ret tungt. men jeg er superglad for i dag at have fået hul til brønden og røret sat fast der.

Sidste weekend i september var jeg hundedommer til DM i Horsens det blev en supergod weekend med mange dygtige hunde solskin og tørvejr fest og hotelovernatning. Det tog mig nogle dage at vågne op efter den weekend sikkert især fordi Irene havde fundet skrivebordmedsengover møbel som skulle hentes og adskilles i Århus og bæres ind og samles i Kolding, og ovenpå en fyldt weekend og 2 dage fyldt både i arbejdstid og fritid så sov jeg bare fra tirsdag aften da møblet var samlet nærmest 12 timer, inden endnu en arbejdsdag startede.

Ellers har jeg oplevet at jeg lidt demensagtigt holdt stille ved indkørselen til en helt tom rundkørsel og venter på den ikke eksisterende lysregulering bliver grøn, det skete så først noget da bilen bag mig tudede i hornet :-)

håber i nyder dagene.
Sov godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rødt lys i rundkørsel er publiceret 05/10-2017 22:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.