Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, jeg købte et VR program der hedder guided meditation. Jeg tænkte jeg måske kunne få et afstresningsprogeam. Der er forskellige steder man kan sidde i det program, altså i en rolig virtuel verden. Samtidig er der mange forskellige programmer med til det, der hver indeholder en del lektioner..hver lektion vare omkring 10 minutter.

Jeg valgte selvfølgelig depresions lektionerne. Jeg har nu været de første 2 lektioner igennem ud af 10-12 stk tror jeg er var, inden for dep kategorien. Den første lektion gik ud på at sidde og trække vejret, Også beskrev programmet meget godt, de mange tanker og følelser man har..man skulle forestille en hvid kugle over hovedet, der rensede en for dem. Jeg kunne kun få en sort kugle frem..den var over mig, rundt om mig og hvor end jeg var..en kugle lavet af det pureste vrede..

Lektion 2 var mere åndedræt, også fortalte en fortæller at ens tanker ikke var virkelige, og at selv om de var der, ikke altid gik i opfyldelse..om jeg ikke havde prøvet det? Næææ, ikke rigtig..noo. Min hoved tanke er gået i opfyldelse. Man skulle forestille sig, at man var i en hule, mærke den..og kravle ud af den, med en sæk på ryggen..og når man ikke kunne mere, forestille sig en hånd, der forsøger at hive en op..men den kan ikke for de tanker der er i rygsækken..well, der er ikke nogen hånd, jeg er alene..min sten forsvinder ikke så længe den er relevant. Jeg er ikke et hamster, man kan sætte en gulerod foran..og forvente, at håb får mig til, glad at løbe efter noget jeg aldrig får alligevel...

Hvis tankerne ikke havde bund i virkeligheden, ville jeg finde andre tanker. Det ville åbne for den blokerede rute..uden kærligheden står alt..under det, aldrig ved siden af, aldrig over..men under.,og alt er lige meget indtil det øverste er opfyldt..indtil da..dont care.

Ps, - jeg så et besøg fra hende den usædvanlige..hun har besøgt mig før på den side..normalt, kommer der engang imellem nogen forbi, også et par gange..men hende her er speciel, - hun er ikke typen der ville komme forbi min profil flere gange..så hun har set mig før, en har snakket om mig måske? Men jeg kende ingen i det område..jeg kendte en engang, der hørte med i det sekment, som hende der kiggede tilhøre..men bo pæls områderne er for forskellige.

So why? I sense something behind it, words i do not know, but has coursed it... never the less..

Tilbage til meditation..jeg kender det, har hørt det før..du ved, du kender ikke fremtiden..mit svar er nu mere end nogen sinde klar..fremtiden findes ikke, og vil aldrig findes uden et NU, der er inter håb i nu'et, derfor kan der ikke være noget håb i fremtiden. Only the now! Hope for a future is to late! Its now or never.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Guided Meditation er publiceret 13/01-2018 23:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.