Kompromisløs

Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
11 måneder, 26 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Hej dagbag, - lad mig starte med at sige "this is my life" så har jeg vist sat tonen. Jeg høre folk stadig snakker om mig, ikke blot på arbejdet, men også udenfor. De synes det er utroligt, at jeg har tabt mig 50+ kilo. Men "this is my life" og jeg ved, at folk ikke forstår, at min største egenskab er min vilje. Jeg har en stærk vilje, og har altid haft det. Jeg kan dræbe mig selv, hvis min vilje siger det, - jeg kan redde mig selv, hvis min vilje siger det. Jeg går ikke på kompromis, det har altid været forskellen på mig og de fleste andre. Det er mit liv, jeg kan gøre med det hvad jeg vil, og jeg skylder ikke nogen noget. tvært imod, jeg har gjort hvad jeg kunne for at hjælpe andre. Men både børn og voksne snakker om det hver dag, om at jeg nærmest er ved at forsvinde væk, så meget har jeg tabt mig..det er nu noget sludder, men jeg arbejder stadig hårdt på at komme ned på den vægt jeg har sat mig som målet. bagefter er målet blot at holde den inden for få kilo.ryger der mere af, pga min livsstil, så er det fint..men jeg er ikke i mål endnu.

Jeg tænkte den anden dag på, at jeg ville ønske jeg havde en tidsmaskine, - min mor snakkede om en pige der var blevet drabt af et uhyre, dengang jeg var barn. Hvis jeg havde haft en tidsmaskine, ville jeg bruge den til at gå tilbage i tiden og forhindre den slags..med den styrke jeg har nu. bruge den viden jeg har fra nutiden, og ændre på de liv der ellers var blev taget af disse monstre. problemet ville så nok være, at jeg så ville miste min viden om det, og derfor ikke kunne rejse tilbage og stoppe det...da nyheden ikke ville blive skrevet til fremtiden.

nå ja, så er jeg på højeste sværhedsgrad i boksespilene..Ham jeg skal bokse imod i uge 42, havde svært ved at komme langt i det spil på højeste sværhedsgrad..jeg startede så på laveste sværhedsgrad, og har arbejdet mig op..men selv på højeste sværhedsgrad, bokser jeg mig nu igennem modstanderne som var de lavet af smør. "i get knocked down, i get up again..." og hvis muligt, bliver jeg ved med at rejse mig så længe jeg kan..i will not bend, i will not bow.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kompromisløs er publiceret 03/10-2018 18:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.