Et digt
Peter Munk (...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
10 år siden
Hej Dagbog, - Jester kiggede tilbage på mig, da jeg så en kvinde der var helt ufattelig selvglad, og nedgjorde alle mænd. Jesters smil kom frem på mine læber, med et uuuuh, skal jeg bruge 5 minutter og kværne hende verbalt. Nej, var ikke de 5 minutter værd..

Jeg tænker stadig, når folk siger "godmorgen" til mig, og ikke forstår, at jeg ikke siger godmorgen tilbage..at de bare skulle prøve at ha en dårlig dag, sådan en rigtig dårlig dag..måske et par stykker, hvis dagen ikke er dårlig nok..måske ville deres "godmorgen" sætte sig som en klump i halsen, de kunne kværke sig selv i..jeg tænker de blot er et par dårlige dage fra, at kunne se alt som jeg gør det...

Jeg skal igang med at diskutere noget mere igen..folk slipper afsted med at sige de mest åndsvage ting, uden egentlig gode argumenter.

Min gamle chef ringede til mig igår, - jeg så det desværre ikke..jeg ved ikke helt hvornår det var, men jeg kan jo altid ringe tilbage til ham idag så..jeg har gået og tænkt på, at jeg burde ringe til ham..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bare en dag er publiceret 26/10-2018 10:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.