På rejse med sjælen - eller hvad?

Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 dag siden
Jeg havde egentligt bestemt, at jeg ikke ville skrive i min dagbog i aften, men jeg skiftede mening på vej ud i badeværelset. Derfor sidder jeg nu her og overvejer, hvad jeg vil skrive.

Det hjalp meget, at få mine tanker og oplevelse fra arbejdet forleden skrevet ned og jeg er bare så glad for al den respons, som jeg fik fra medskribenter på Pennen. Tusind tak skal I have. Det viser, at jeg ikke er hel forkert på, hvad der er min ret og hvordan jeg skal forholde mig, så nu er jeg bedre rustet, når flexjob igen kommer på tale. Jeg har sendt tilbagemelding til dem, der skrev til mig, men vil gerne endnu engang takke.

Anne bagte "giftkage" til aftenskaffen. Mazarinkage med grøn frugtfarve og den blev god - men sikker farve. Hmmm. Imens vi spiste kagen, så vi "På rejse med sjælen." Programmet var utroligt spændende og fascinerende men på en måde også lidt uhyggeligt. Jeg tror på reinkarnation, men vil nok afholde mig fra at rejse tilbage i tiden og se mine tidligere liv. Jeg er vist en kylling, hvad det angår. Tænk, hvis jeg nu har haft et dårligt liv, været en underkuet slave eller blevet udsat for en masse pinsler. Det ville jo være forfærderlig at være tilskuer til. På den anden side kan jeg jo også have haft et godt liv, fået masser af tryghed og kærlighed og boet på store slotte. Nej - det er nok bedst at jeg bare koncentrerer mig om dette her liv og ser at få det bedste ud af det. Prøve at leve i nuet, være noget mere nysgerrig og undre mig over de små ting i dagligdagen.

Jeg kan lade mig begejstre over, at jeg fik min stue gjort godt rent i dag. Vinduerne pudset og gardinerne blev vasket. Nu hænger de rene og duftende igen - de var blevet en del gule af cigaretrøg. Jeg overvejer, at foreslå at rygningen fremover foregår under emhætten i køkkenet, men jeg er næsten sikker på at blive nedstemt. Det er vist slemt nok, at vi ikke må ryge i bilen.

Så er dagen ved at være omme. Jeg synes, at overgangen til vintertid har været træls. Jeg har svært ved at forlige mig med, at det bliver så hurtigt mørkt om eftermiddagen - men sådan er det jo. Det er sengetid - jeg vil læse lidt, inden jeg skal sove. Jeg starter på "Pigen fra Topeka" af Paullina Simons i 2 bind. Jeg kender ikke forfatteren, men håber at bøgerne er gode. Det er bøger, jeg har lånt i Skjern. I øvrigt er jeg tit på biblioteket. Det er blevet nemmere at finde de gode bøger, nu jeg kan sidde i ro og mag ved skærmen og lede efter dem på nettet. Nu er det min tur til at låne "Fisketyven" af Marie Grønlykke. Den henter jeg i morgen.

Det var ordene i dag. Alle mine læsere ønskes en god nat. Tak fordi I læste med. Det glæder mig.

Hyggehejsa fra en begejstret Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På rejse med sjælen - eller hvad? er publiceret 30/10-2003 23:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.