15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 2 dage siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Mit nye ovn ankom i dag. Lækkert!

Min far kom og hjalp med at slæbe den ind - også lækkert!

Elektrikeren der skulle sætte den til, meldte pas - og kommer først i morgen.
Det er noget hø, for jeg er egentlig ikke hjemme. Jeg burde være på Sjælland hos min kunde. Burde VIRKELIG være derovre.

Grey kommer fra morgenstunden og sætter mit tv op. Jeg har lovet ham chokoladekage, men udfordringen blev lige noget større af, at jeg lige pludselig kun har min microovn at bruge til formålet. Heldigvis har den varmluft-funktion - og den funktion er jeg blevet nogenlunde gode venner med, så lige nu står kage nr 2 og snurrer i ovnen. Den første står på bordet og ser klar og lækker ud.

Jeg har drukket rødvin med mig selv i aften, hørt god musik på anlægget jeg har fået sat til. Naboen fra sommerhuset var forbi og rydde mere op - hjælpe med mere struktur. Hun er dælme god til det, men jeg kan også godt mærke, at nu behøver jeg ikke mere. Der bliver smidt for meget ud, ryddet for grundigt op, jeg mister grebet om tingene fordi det går for hurtigt - det kan jeg ikke overskue lige nu.

Drømmer om nyt køkken allerede - det tog en uge at sætte gang i de drømme, men pyt med det - drømme er ikke forbudt.

Jude... Jeg troede ikke han var på i dag, troede han skulle fejre datteren, så holdt med vilje lav profil på snappen. Jeg vil gerne fortælle ham, at jeg sagtens kan give ham plads. Sagtens kan - lade ham have tid til sig selv og ikke mindst hende.. Han skrev så til mig fra shoppingturen i Bilka her til eftermiddag. Der er købt slik i gevaldige mængder og alt muligt andet godt. Hun bliver så forkælet og det gør mig et eller andet sted i godt humør at vide, at han passer godt på hende. Omvendt - sådan er han. Han passer rigtig godt på. Også på mig for den sags skyld. Der blev joket, grinet, han fulgte med i min dag og ville se hvornår det kunne passe ind at komme herned i næste uge.. Ikke OM det kunne passe ind, men HVORNÅR det kunne passe ind.

Den ene til Grey - den anden til elektrikeren og min far, der kommer hen ad eftermiddagen og sætter ovn til og ordner strøm. Min seng kommer mellem 16-19 - det er jeg godt nok spændt på. Skal have købt friskt lagen, så jeg har noget at rede op med. Mangler også et natbord - mangler mange ting, ved nærmere eftertanke - men sådan er det, når alt er nyt og ikke helt kommet på plads endnu.

Mangler at finde papirerne på min springhest. Der bliver lavet video i næste uge, så bliver det lige pludselig virkelighed. Min gulddreng er til salg. Men det bliver uden tvivl det bedste for ham. Besøgte føllene forleden. De vokser, ser super godt ud og især min egen, hende jeg selv har avlet, er jeg rasende forelsket i. Den fineste brune hoppe. Spændt på hvad hun bliver til, når hun bliver voksen.

Spændt på, om jeg skal være hestemor, eller babymor.

Who knows.
Nipper til det sidste halve glas af aftenens rødvin.
Jeg vil gerne være mor, men jeg er også okay med det, hvis jeg ikke bliver det.
Det er en mærkelig følelse, en mærkelig erkendelse.

Jeg har brug for at blive valgt til af en fyr. Jude er godt på vej, rigtig godt. Håber det bliver ved sådan. Glæder mig til at flette fingre med ham, på åben gade..

Vi ser hvad der sker. Jeg er småsnaldret, venter bare på at kage nr 2 bliver færdig, så jeg kan komme i seng. Det kan ikke vare længe nu..

Sov godt derude..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chokoladekage uden ovn.. er publiceret 08/04-2021 23:06 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.