Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg tog debatten med en af de gamle fra folkeskolen. Det var om Mette F. Han mente hun skulle væk, - jeg er personlig ikke fan af hende, men jeg mener hun har klaret virus krisen godt, - har der været fejl, ja..men det er ikke en vandt situation. Jeg kan godt ikke synes om en person af andre grunde, men stadig anerkende hende for en god håndtering. Hvor han måtte indrømme, at han altid havde været borgerlig..så det farvede hans blik.

Dengang var vi altid hinandens modstandere, - spillet ud imod hinanden af en større nar..sagen er bare den..Kenny fra gamle dage findes ikke mere... forged in pain, alone when not. The Jokes are on you now ;) Med alle de ting jeg har lært, hvor han er den fysiske arbejder type.

De fleste skynder sig væk fra debatter med mig i virkeligheden :) men han kender mig ikke så godt..så jeg sørgede for at taunte ham til at blive..han var ved at lave en,...ah men han respektere alle meninger...nr 3041 i bogen..hurtig svar...Det gør jeg ikke, - jeg respektere de fleste mennesker, men alle meninger er ikke skabt lige(CALL, Confront). Noget man tydeligt kan vise, ved at holde en mening op, skabt i ondskab imod en der ikke er...derfor er alle meninger er ikke skabt lige. Retorik.

SÅ var der en..jamen du kan ikke ændre min mening, - nr 246 :) hurtig svar: Det ved jeg godt :) du ville tabe ansigt hvis du gjorde..jeg håber at ramme alle dem, som ikke er med i denne debat..dem der ikke har lagt sin personlighed i det..Det er dem jeg ønsker at og overbevise. De fleste ting er retorisk indstuderet.

Det sjove er, at kun få folk ved det.,det føles som at snyde engang imellem..du ved, man sætter sig overfor en til et spil..og i stedet går de op imod maskine svar...hvilket minder mig om det spil der har inspireret mig mest i livet..Monkey Island..Insult sword fightning. hvilket var det der reddede mig lidt.. det at kunne svare igen, så det endte med at bløde hos ham, der forsøgte sig imod mig. Her lærer man først at svare piraterne igen med deres egne ord. Når man først har lært nok af deres svar på insults..så går man op imod the sword master..som man så lære dennes insults af..når man så bruger dem imod piraterne..så brokker de sig og siger..at det ikke er fair, at jeg bruger sword mesterens insults..

Det er nærmest ren skak...with a quick low jab..

på med lidt musik :) Eninem denne gang..cleaning out my closet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gammelt fjendskab er publiceret 25/05-2021 17:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.