3 måneder, 21 dage siden

Fødselsdag

Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Hej dagbog, - skal til noget fødselsdag, og jeg har købt et par gaver. Jeg hader at købe gaver, når jeg ikke kan finde ud af at finde noget der passer til folk. Jeg har købt noget elizabeth arden parfume og bad..Det er sådan noget man giver til folk man ikke kender.. Det giver mig dårlig samvittighed. Jeg skal også ha købt de 2 biletter til biografen. Jeg vil som sagt tage min bror med, for det er hyggeligt. Jeg ser ikke min bror så tit, og han har det ikke for godt for tiden.

Jeg mødte en af de tidligere rengørings damer på skolen..har snakket med hende en del, hun var på shopping med hendes mand. Hun sagde hun savnede det der ude..jeg mindede hende på, at hun også havde sagt det om den anden skole hun havde været på.

et moralsk spørgsmål kom op nu, så jeg har brug for min indre jester. Min indre Jester ved hvad jeg skal gøre, - han beder mig om at beskytte mig selv.. Risikoen er for stor¨siger analysen. Jeg sidder bare der og ville ønske jeg kunne hjælpe..at hjælpe andre giver mening. Når jeg snakker om at hjælpe, så ved du..at det ikke handler om det små ting..det er ikke "holde døren for andre" gerninger, der får de fleste folk til at føle sig som om de har gjort noget...skulle man tro i hvert fald. folk har for travlt med at de små ting, og gør for få af de større ting...ikke alle..men for mange. I see no god, so its up to you..

er lige kommet hjem fra fødselsdagen..Der er altid så mange i en lille stue. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på fjæsen imens..og ja, der var lige et par debatter jeg ikke kunne undgå ikke at deltage i. En ville gøre religion forbudt i Danmark..og hende jeg kender, skrev så at hun ikke mente, at det ville fjerne alt pædofili. Måden hun argumentere på, er altid så langt ude i skoven. Selvfølgelig vil det ikke fjerne alt, og jeg synes heller ikke, at det skal gøre forbudt at tage fejl..og det er det, religiøse gør...altså, tager fejl. problemet med den katolske kirke er, at de har et forkvaklet forhold til sex.. selv hvis de ikke havde det, så er fakta..at de har brugt deres magt til at flytte præsterne rundt, så de ikke kan retsforfølges.

en anden skrev noget om at vi havde en ånd..det måtte jeg også svare på..for jeg har aldrig set sådan en..gad vide hvor den sidder, og hvad den laver...som kroppen ikke kan uden den. så snakkede han også om, at vi var anderledes end dyr, og at dyr ikke kan kan hjælpe andre..okey, manden har aldrig hørt om delfiner? det klassiske eksempel. Der findes mange dyr, der passer på deres unger.

så var der en der kommenterede på nærdøds oplevelser..og skrev at alle nærdøds oplevelser er ens..det er de så bare ikke..du har muslimer der mener de har set muhammed, og andre der mener de har set jesus..og så videre..fordi hjernen bruger de billeder den har.,.ligesom folk ikke altid har set de små grå aliens..folk begyndte først at påstå at de havde set dem, EFTER nærkontakt filmen. før så man flere forskellige slags aliens..f.eks de høje nordiske typer i norden..det handler blot om, hvilke billeder hjernen har at bruge i de minutter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag er publiceret 03/10-2021 17:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.