6 måneder, 29 dage siden

En lille ting

Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 3 måneder siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Livet er en rejse
Salomon
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
2 måneder, 1 dag siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg hjælp en af de mandlige lærere i dag, - jeg kunne se, at hans opstarts skærm på computeren stod "godt arbejde" - han smilte lidt, og sagde at han nok var nød til at sige det til sig selv engang imellem. Jeg fik fixet problemet.. Ringet til dem der kunne løse det..og løst det. han har klasseværelse tæt på mit kontor.

Så var jeg nede for at trække en drikke yougert fra den maskine vi har fået..men da jeg åbnede maskinen lå der en cappuccino i maskinen også..Jeg havde jo fået mit, så havde ikke brug for noget extra..så da jeg kom tilbage til mit kontor kom tanken..Give it to him, tell him "good work" så det gjorde jeg.. Jeg gav den til ham læreren, og sagde godt arbejde til ham.

hjemad var der en unge kvindelig lærer, der spurgte om jeg ville ha et lift hjem..jeg stod og ventede på bussen.. så det sagde jeg Ja til. Jeg var dog lidt ked af det samtidig, for jeg føler mig ikke helt rask..Der er mange syge covid børn..og jeg er bange for at blive syg og smitte andre..og sidst på dagen havde jeg lidt hoste og følte mig lidt skidt tilpas. Vi fik os en snak hjemad om alt muligt..Jeg lod min indre jester snakke..

Jeg havde i øvrigt en alkohol fri øl, og de der pebermynte chokolader..samt nogle honning kager med hjem til de gamle..Du ved, man skal sætte pris på sin familie imens man har dem..Min mor var sådan lidt.. "det er alt for meget" det skal hun nu ikke bestemme..jeg så de der chokolader...og jeg ved hun elsker dem..såååe..well, it seemed like the choice i had to..

jeg startede i øvrigt med at læse om de kvinder på tv2, hvor der havde været nogle usle magt mænd, der havde opført sig dårligt..Magt korrumpere.. så få mennesker kan håndtere det.. Men min næste tanke var selvfølgelig..hvor er de priviligeret, - ikke alene har de en position, hvor de kan fortælle deres historie..de har også et køn, hvor man vil tage dem seriøs når de fortæller dem..havde det været mænd, der var blevet udsat af kvinder..så havde mændene fået at vide, at det blot var et frynsegode.

they keep telling the "only women has a hard life" story'es - and its sad. To hold power, is to hold the one ring. Det kan gøre gode folk til dårlige uanset køn, - jeg har set det.. Du er nød til at være 'groundet' i et godt ideal.. og selv der, - skal man passe på, at man ikke pludselig bliver det, man altid selv har hadet.

Jeg er ligeglad med, hvordan folk ser mig.. Jeg kæmper for noget godt, og alt for mange er på den forkerte side. Du ved, jeg tror ikke på nogen gud..så det er op til mig og andre, at ændre verden.. Det kan være svært, men selv den største bevægelse, er skabt af en enkelt. Da jeg ikke har magten til det, så er det eneste jeg kan gøre..de små "Random Acts of Kindness" - so call me an ass, call me the devil..i dont care, cos i am neither, - just a man, walking through life. hmm, "Flash Gordon - Theme Song" sangen kom i mit hoved..med queen, hvor han synger "Just a man..."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En lille ting er publiceret 29/11-2021 17:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.